ΚΟΣΜΟΣ

Η απόλυτη φρίκη: Κάλεσε 50 άνδρες σπίτι της για να τη βιάσουν και δεν φαντάζεστε γιατί (pics)

Η απόλυτη φρίκη: Κάλεσε 50 άνδρες σπίτι της για να τη βιάσουν και δεν φαντάζεστε γιατί (pics)

Σε απόλυτο εφιάλτη μετέτρεψε τη ζωή μιας Αυστραλής μητέρας ο πρώην σύντροφός της, σε μια προσπάθεια να την εκδικηθεί για το χωρισμό τους.

Ο Ryan Kotynski, για τέσσερα ολόκληρα χρόνια καλούσε αγνώστους μέσω ιστοσελίδας ενηλίκων να βιάσουν την 37χρονη πρώην φίλη του μέσα στο ίδιο της το σπίτι!

Το γεγονός, δε, ότι μέσα στα χρόνια αυτά συμπεριλαμβανόταν και η περίοδος κατά την οποία η Robyn Night ήταν έγκυος, επιτείνει την αίσθηση του σοκαριστικού.

robyn

Η Αυστραλή μάλιστα απέβαλε από το στρες, ενώ αναγκάστηκε ακόμα και να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της προκειμένου να αποφύγει το βιασμό από 50 άνδρες που έφθασαν στο κατώφλι του σπιτιού της για να ικανοποιήσουν τις υποτιθέμενες αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις της.

«Είμαι μόνη μου σπίτι και έχω την ανάγκη μιας ακραίας τιμωρίας», «Είμαι μια σκλάβα χωρίς όρια και χωρίς κανένα δικαίωμα», ήταν μερικά μόνο από τα φρικιαστικά μηνύματα κάτω από τις γυμνές φωτογραφίες γυναικών με το πρόσωπο της Robyn που είχε ανεβάσει ο πρώην σύντροφός την πενταετία 2011-2015, μαζί με τη διεύθυνση του σπιτιού της.

Και μπορεί έξω από αυτό να είχε γράψει ένα σημείωμα, ωστόσο πολλοί από τους επίδοξους «βιαστές» της νόμιζαν ότι ήταν μέρος του «παιχνιδιού».

robyn2

«To 2012 ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος και έπρεπε να φανώ δυνατή», εκμυστηρεύεται η 37χρονη μητέρα προκαλώντας ανατριχίλα με την περιγραφή της: «Ήμουν έξι εβδομάδες έγκυος, όταν άκουσα ένα χτύπημα στην πόρτα μου. Ήταν ένας άγνωστος ο οποίος μού είπε πως είχε έρθει για να φτιάξει τον υπολογιστή μου. Του είπα ότι έκανε κάποιο λάθος, αλλά μου απάντησε ότι είχαμε μιλήσει στο ίντερνετ. Τότε αισθάνθηκα ένα ρίγος στη σπονδυλική μου στήλη και του έκλεισα την πόρτα στα μούτρα».

«Άνδρες μού χτυπούσαν το κουδούνι όλες τις ώρες της μέρας και της νύχτας. Αναγκάστηκα να βάψω τα μαλλιά μου και να αποκρύψω την ταυτότητά μου γιατί φοβόμουν ότι θα με βιάσουν όπου και αν με δουν. Αν αντιστεκόμουν θα νόμιζαν ότι το έκανα επίτηδες. Σταμάτησα έτσι να βγαίνω από το σπίτι μου και τοποθέτησα κάμερες παρακολούθησης παντού», συνεχίζει έντρομη η Robyn, η οποία έμεινε έγκυος ξανά το 2014 ωστόσο απέβαλε λόγω έντονου στρες, μήπως και ξαναζήσει τον εφιάλτη της προηγούμενης εγκυμοσύνης της.

«Ένας άνδρας ήρθε έξι ημέρες πριν γεννήσω. Όταν συνειδητοποίησε πως ήμουν έτοιμη να τον καταγγείλω, τράπηκε σε φυγή Ήμουν ένα νευρικό ναυάγιο», θυμάται.

robyn river2

Η Robyn, για σχεδόν τέσσερα ολόκληρα χρόνια, δεν είχε ιδέα για το ποιος κρυβόταν πίσω από την απίστευτη περιπέτειά της αφού είχε χωρίσει φιλικά με όλους τους πρώην της, ενώ διατηρούσε ακόμα επικοινωνία με τον Kotynski μέσω Facebook…

Το 2015 δέχθηκε ωστόσο ένα τηλεφώνημα από τις αρχές, με το οποίο την ενημέρωσαν ότι είχαν ανακαλύψει την ταυτότητα του ενόχου.

«Ήταν ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που θα σκεφτόμουν. Το αίμα μου πάγωσε αφού μιλούσαμε ακόμα στο Facebook. Νόμιζε ότι τον είχα απατήσει και ήθελε να με εκδικηθεί», εξομολογήθηκε, συμπληρώνοντας: «Πέρασαν χρόνια να πείσω την αστυνομία να λάβει σοβαρά υπόψιν τις καταγγελίες μου. Έζησα τον τρόμο για χρόνια. Μου έκλεψε τέσσερα χρόνια από τη ζωή μου, αλλά τώρα που είναι φυλακή μπορώ να ζήσω ξανά».

ryan3

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Kotynski φυλακίστηκε για 4,5 χρόνια, μετά την ομολογία του ότι καταδίωκε την πρώην σύντροφό του και υποκινούσε σεξουαλική επίθεση εναντίον της. Δήλωσε επίσης ένοχος για κατοχή υλικού παιδικής εκμετάλλευσης που βρήκαν στο σπίτι του, στο Brisbane του Queensland, οι αστυνομικοί.

Σχετικές ειδήσεις