ΚΟΣΜΟΣ

Έρχεται ο Τρίτος Παγκόσμιος λέει προφήτης που προέβλεψε βομβαρδισμό του Τραμπ στη Συρία πριν εκλεγεί

Έρχεται ο Τρίτος Παγκόσμιος λέει προφήτης που προέβλεψε βομβαρδισμό του Τραμπ στη Συρία πριν εκλεγεί

Την ανθρωπότητα πως ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, όχι μόνο είναι στο… δρόμο, αλλά θα φθάσει σε λίγες μόλις εβδομάδες, προειδοποίησε ένας προφήτης, αυτοαποκαλούμενος «αγγελιοφόρος του Θεού».

Αν πάντως λάβει κάποιος υπόψιν του πως ο Horacio Villegas όχι μόνο είχε προβλέψει τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές, αλλά και το βομβαρδισμό στη Συρία, ε όπως και να έχει, κάνει δεύτερες σκέψεις.

Αν υπολογίσει, δε, και το γεγονός ότι η σχέση ΗΠΑ – Βόρειας Κορέας έχει εκτοξεύσει το θερμόμετρο στο… κόκκινο, με το ενδεχόμενο μιας πυρηνικής σύρραξης να είναι πιο πιθανό από ποτέ, ίσως και ο προφήτης να μην είναι και τόσο εκτός τόπου και χρόνου.

Ο Villegas φέρεται να έχει προβλέψει μάλιστα ότι ο Αμερικανός μεγιστάνας θα βάλει στο… χορό τη Ρωσία, την Κίνα και τη Βόρεια Κορέα, ενώ ισχυρίζεται ότι θα ξεσπάσει πυρηνικός πόλεμος στην 100ή επέτειο της «επίσκεψης» της «Παναγίας της Φάτιμα»!

Πιστεύεται ότι η Παναγία έχει εμφανιστεί στην πορτογαλική πόλη Φάτιμα έξι φορές. Η πρώτη «επίσκεψή» της ήταν στις 13 Μαΐου του 1917.

Σύμφωνα με τους καθολικούς, εκείνη την ημέρα, η Μητέρα του Ιησού προειδοποίησε την ανθρωπότητα πως αν δεν πιστέψουν οι Ρώσοι στο Θεό, αυτός θα χρησιμοποιήσει τη χώρα για να καταστρέψει τον κόσμο!

Ο Villegas είναι έτσι πεπεισμένος ότι ο πόλεμος θα ξεσπάσει στην 100ή επέτειο της πρώτης εμφάνισης της Παναγίας. Σε λιγότερο δηλαδή από τέσσερις εβδομάδες…

ladyfatima

Η τελευταία «επίσκεψη» της Παναγίας λέγεται ότι συνέβη στις 13 Οκτωβρίου του 1917 όταν ανακοίνωσε ότι «ο πόλεμος (ο Πρώτος Παγκόσμιος) θα τελειώσει και οι στρατιώτες θα επιστρέψουν σύντομα στα σπίτια τους».

«Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι άνθρωποι είναι πως ο πόλεμος θα διεξαχθεί μεταξύ 13 Μαΐου και 13 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί με πολλή καταστροφή, σοκ και θάνατο».

Σχετικές ειδήσεις