ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει η μητέρα που είδε ζωντανά στο Facebook τη δολοφονία του παιδιού της

Συγκλονίζει η μητέρα που είδε ζωντανά στο Facebook τη δολοφονία του παιδιού της

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει εδώ και μερικές μέρες η είδηση της δολοφονίας ενός μωρού 11 μηνών από τον πατέρα του στην Ταϊλάνδη, η οποία, μάλιστα, μεταδόθηκε live στο Facebook.

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της 21χρονης μητέρας της μικρής Natalie, Jiranuch Trirat, η οποία αποκάλυψε ότι είδε live τη δολοφονία του παιδιού της στο Facebook.

«Ήμουν μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό μου όταν αποφάσισε να συνδεθεί στο Facebook» δήλωσε η Jiranuch από έναν ναό στο Πουκέτ όπου τελούνται καθημερινές προσευχές ενόψει της αποτέφρωσης της άτυχης μικρής το Σάββατο.

«Κατέβηκε κάτω στην αρχική του σελίδα όταν είδαμε τη ζωντανή μετάδοση. Γύρισα να κοιτάξω και τον είδα να ρίχνει την κόρη μου με το σχοινί και απλώς δεν μπορούσα να συνεχίζω να κοιτάζω».

Ο 20χρονος κρέμασε το μωρό και έπειτα κρεμάστηκε ο ίδιος σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στο Πουκέτ, έπειτα από καβγά που είχε με τη σύζυγό του. Λίγες ώρες μετά τη μετάδοση του βίντεο, συγγενείς της οικογένειας και αστυνομικοί ανακάλυψαν τις σορούς του πατέρα και της κόρης. Το βίντεο παρέμεινε στο Facebook σχεδόν 24 ώρες. Το πρώτο βίντεο το είδαν 112.000 χρήστες ενώ το δεύτερο είχε 258.000 θεάσεις.

«Δεν κατηγορώ το Facebook. Δεν αποτελούν μέρος του προβλήματος, μπορούμε να επιλέξουμε αν θα μεταδώσουμε χαρά ή θλίψη», τόνισε η μητέρα.

Όσο για την αποτρόπαια πράξη του φίλου της, η Jiranuch σχολίασε: «Τον συγχωρώ γιατί το να κρατάω θυμό μέσα μου για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν πρόκειται να φέρει την κόρη μου πίσω».

Σχετικές ειδήσεις