ΚΟΣΜΟΣ

Έκρηξη Manchester Arena: Θρίλερ για τον Πεπ Γκουαρντιόλα

Έκρηξη Manchester Arena: Θρίλερ για τον Πεπ Γκουαρντιόλα

Ειδήσεις - Τρομοκρατική Eπίθεση Μάντσεστερ:Από την επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/05) στο συναυλιακό χώρο Manchester Arena, μετά το τέλος της συναυλίας της Ariana Grande, έχασαν τη ζωή τους 22 άνθρωποι ενώ τραυματίστηκαν 59.

Μεγάλο ήταν το σοκ για τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, όταν ενημερώθηκε για την τρομοκρατική επίθεση στο Manchester Arena, όπου έδινε συναυλία η ποπ τραγουδίστρια Ariana Grande.

Δείτε ΕΔΩ τη στιγμή της έκρηξης

Η σύζυγος και οι δύο του κόρες βρίσκονταν στο συναυλιακό χώρο παρακολουθώντας το σόου της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και Πεπ Γκουαρντίολα πέρασε σίγουρα τις πιο αγωνιώδεις ώρες της ζωής του, ενώ προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί τους.

pep-manchester-tromokratia1

Τελικά, κατάφερε να μιλήσει με τη σύζυγό του Κριστίνα Σέρα, η οποία τον καθησύχασε ότι αν και σοκαρισμένες, η ίδια και οι κόρες τους, Βαλεντίνα και Μαρία, ήταν καλά την υγεία τους.

pep-manchester-tromokratia3

Όπως είναι αναμενόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις, ο πανικός των πρώτων λεπτών μετά από ένα τέτοιο γεγονός, δεν ευνοεί τις επικοινωνίες, γι' αυτό και δεν κατάφερε ο Ισπανός προπονητής να επικοινωνήσει με την οικογένειά του νωρίτερα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της τρομοκρατικής επίθεσης

Σχετικές ειδήσεις