ΚΟΣΜΟΣ

Έκρηξη Manchester Arena: Σοκαρισμένη η Βασίλισσα Ελισάβετ από «αυτή την πράξη βαρβαρότητας»

Έκρηξη Manchester Arena: Σοκαρισμένη η Βασίλισσα Ελισάβετ από «αυτή την πράξη βαρβαρότητας»

Ειδήσεις - Τρομοκρατική Eπίθεση Μάντσεστερ:Με ανακοίνωσή της η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωσε συγκλονισμένη μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Manchester Arena, ευχαρίστησε τις υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών και εξέφρασε τον θαυμασμό της για την αντίδραση των κατοίκων της πόλης.

«Ολόκληρο το έθνος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ για τους θανάτους, τους τραυματισμούς στο Μάντσεστερ την περασμένη νύκτα τόσων ανθρώπων, ενηλίκων και παιδιών, που απλώς διασκέδαζαν σε συναυλία.

Γνωρίζω ότι μιλώ εξ ονόματος όλων καθώς εκφράζω την βαθύτερή μου συμπάθεια σε όλους όσοι επλήγησαν από αυτό το τρομακτικό γεγονός και ιδιαίτερα στις οικογένειες και τους φίλους όσων πέθαναν ή τραυματίσθηκαν.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των υπηρεσιών Πρώτων Βοηθειών, που ανταποκρίθηκαν με τέτοιον επαγγελματισμό και φροντίδα.

Και θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι του Μάνστεστερ ανταποκρίθηκαν με ανθρωπισμό και συμπόνοια σε αυτήν την πράξη βαρβαρότητας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της τρομοκρατικής επίθεσης

Σχετικές ειδήσεις