ΚΟΣΜΟΣ

Η Αριάνα Γκράντε ανέστειλε την περιοδεία λόγω της επίθεσης στο Μάντσεστερ

Η Αριάνα Γκράντε ανέστειλε την περιοδεία λόγω της επίθεσης στο Μάντσεστερ

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε ανέστειλε την περιοδεία της μετά την επίθεση αυτοκτονίας στη Βρετανία όπου έχασαν την ζωή τους 22 άνθρωποι κι η οποία σημειώθηκε αφού ολοκληρώθηκε η συναυλία της στο Μάντσεστερ Αρένα, έγινε σήμερα γνωστό από εκπροσώπους της

Η Γκράντε ήταν προγραμματισμένο να δώσει δύο συναυλίες αύριο Πέμπτη 25/5 και μεθαύριο Παρασκευή 26/5 στο στάδιο O2 Αρένα στο Λονδίνο αυτήν την εβδομάδα στο πλαίσιο της περιοδεία της "Dangerous Woman". Και οι δύο συναυλίες ακυρώθηκαν, όπως και οι εμφανίσεις της έως την 5η Ιουνίου, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας της Αμερικανίδας καλλιτέχνιδας.

«Εξαιτίας των τραγικών γεγονότων στο Μάντσεστερ η περιοδεία Dangerous Woman της Αριάνας Γκράντε αναστέλλεται ώσπου να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε περαιτέρω την κατάσταση και τιμήσουμε τη μνήμη εκείνων που χάθηκαν», τονίζεται.

«Ο τρόπος ζωής μας για μία ακόμη φορά απειλήθηκε αλλά εμείς θα το ξεπεράσουμε αυτό όλοι μαζί».

Η 23χρονη Γκράντε δεν τραυματίστηκε στην επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 22 άνθρωποι και να τραυματιστούν 64, πολλοί εκ των οποίων έφηβοι και κορίτσια. Η τραγουδίστρια επέστρεψε στην οικία της στην Φλόριντα.

Πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις