ΚΟΣΜΟΣ

Φονική έκρηξη σε νηπιαγωγείο στην Κίνα (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φονική έκρηξη σε νηπιαγωγείο στην Κίνα (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα κοντά σε νηπιαγωγείο στο Φενγκσιάν, στην επαρχία Τζιανγκσού στην ανατολική Κίνα, σύμφωνα με τοπικές κυβερνητικές πηγές.

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 16:50 μ.μ. (τοπική ώρα) στην είσοδο του νηπιαγωγείου την ώρα που τα παιδιά έφευγαν από το σχολείο, σύμφωνα με το γραφείο εκτάκτων αναγκών της πόλης Σούτζου που διαχειρίζεται το Φενγκτσιάν.

(Προσοχή! Πολύ σκληρές εικόνες)

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες υπάρχουν πολλά θύματα, ενώ μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί από τις τοπικές Αρχές ότι ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε επτά και ο αριθμός των τραυματιών σε 59.

Δείτε εδώ το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης

Οι μαθητές και οι δάσκαλοί τους βρίσκονταν στις τάξεις τους όταν εκτυλίχθηκε η τραγωδία. Κανείς δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν κινεζικά ΜΜΕ απεικονίζονται πολλές γυναίκες και μερικά παιδιά να κάθονται ή να κείτονται στο έδαφος, ορισμένοι εξ αυτών έχοντας χάσει τις αισθήσεις τους, ενώ τα ρούχα τους έχουν σκιστεί.

Μια γυναίκα κρατά στην αγκαλιά της ένα κοριτσάκι, που φαίνεται να κλαίει.

Την ίδια ώρα, διαδικτυακά μμε μεταδίδουν τις δηλώσεις ενός εμπόρου που περιέγραψε ότι άκουσε ένα «μπαμ» και κατόπιν διαπίστωσε ότι είχε σημειωθεί έκρηξη στην είσοδο του κτηρίου.

(Φωτογραφία από τον προαύλιο χώρο)

DCW4CUHUMAAZ2sw

Οι εφημερίδες Global Times και η Εφημερίδα της Νεολαίας του Πεκίνου επικαλούνται αυτόπτες μάρτυρες που διαβεβαιώνουν ότι εξερράγη φιάλη υγραερίου σε ένα πάγκο πώλησης πρόχειρου φαγητού.

Capture

Πρόκειται για την τελευταία τραγωδία που εκτυλίσσεται σε διάστημα μηνών σε νηπιαγωγείο στην Κίνα.


Πηγή: China Daily, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Σχετικές ειδήσεις