ΚΟΣΜΟΣ

Ο επίλογος της δικαστικής περιπέτειας του Τζάστιν Μπίμπερ

Ο επίλογος της δικαστικής περιπέτειας του Τζάστιν Μπίμπερ

Επίλογος «γράφτηκε» στη δικαστική περιπέτεια του Καναδού τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ στη Βραζιλία εξαιτίας γκράφιτι που είχε κάνει σε τοίχο ιστορικού κτηρίου του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Βραζιλιάνος δικαστής έκλεισε την υπόθεση, αφού ο Τζάστιν Μπίμπερ υποχρεώθηκε να καταβάλει χρηματικό πρόστιμο, κάνοντας δωρεά 6.000 δολαρίων σε αντικαρκινικό νοσοκομείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο, σύμφωνα με το BBC.

Πριν από τέσσερα χρόνια ο αστέρας της ποπ, ο οποίος τότε ήταν 19 ετών, στη διάρκεια παγκόσμιας περιοδείας έκανε γκράφιτι στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο «Nacional» στην πόλη της Βραζιλίας.

Η εφημερίδα «O Globo» είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες του Καναδού τραγουδιστή να βάφει με σπρέι τον τοίχο του κτηρίου και έναν σωματοφύλακά του να στέκεται δίπλα του.

Οι αστυνομικές αρχές της Βραζιλίας είχαν εκδώσει ανακοίνωση μετά το επεισόδιο, επιβεβαιώνοντας ότι στον Τζάστιν Μπίμπερ απαγγέλθηκε η κατηγορία της «διάπραξης βανδαλισμού κτηρίου ή αστικού μνημείου με γκράφιτι ή με άλλα μέσα». Το συγκεκριμένο αδίκημα στη Βραζιλία επισείει ποινή φυλάκισης ενός έτους ή πρόστιμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Σχετικές ειδήσεις