ΚΟΣΜΟΣ

Μαζική απόδραση από φυλακές στην Αλαμπάμα – Αμοιβή 500 δολαρίων για πληροφορίες

Μαζική απόδραση από φυλακές στην Αλαμπάμα – Αμοιβή 500 δολαρίων για πληροφορίες

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός τρόφιμου, που διαφεύγει της σύλληψης, μετά από μαζική απόδραση από φυλακές της Αλαμπάμα, το απόγευμα της Κυριακής (30/7).

Οι έξι από τους 12 τρόφιμους, συνελήφθησαν λίγο μετά την απόδραση από τις φυλακές στο Τζάσπερ και πέντε ακόμη συνελήφθησαν από το βράδυ της Κυριακής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (31/7).

Ωστόσο, ο Brady Andrew Kilpatrick, ο οποίος εξέτιε ποινή για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης.

Οι τρόφιμοι είναι ηλικίας από 18 έως 30 ετών και οι δύο εξ' αυτών έχουν καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οι υπόλοιποι βαρύνονται με κατηγορίες για ληστείες, κλοπές, ενδοοικογενειακή βία και διαρρήξεις.

Το γραφείο του σερίφη προσφέρει αμοιβή ύψους 500 δολαρίων για όποιον παρέχει πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στη σύλληψη του δραπέτη.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πώς οι τρόφιμοι κατάφεραν να αποδράσουν από τις εγκαταστάσεις, όπου κρατούνται συνολικά 250 άτομα.

Σχετικές ειδήσεις