ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στη Βρετανία με το ντοκιμαντέρ για την Νταϊάνα: Τι αποκαλύπτει για τις απιστίες του Καρόλου

Σάλος στη Βρετανία με το ντοκιμαντέρ για την Νταϊάνα: Τι αποκαλύπτει για τις απιστίες του Καρόλου

Σάλο αναμένεται να προκαλέσουν οι βιντεοκασέτες της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που αναμένεται να προβληθούν σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατό της

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έδινε μάχη για πολλά χρόνια με τη βουλιμία και υπέστη σημαντική φυσική κατάπτωση όταν έμαθε για τις απιστίες του συζύγου της και διαδόχου του θρόνου της Αγγλίας.

Αυτά ισχυρίζονται στενοί φίλοι της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, όπως η δασκάλα μπαλέτου που της έκανε μαθήματα, Αν Άλαν αλλά και ο γιατρός Τζέιμς Κόλθαρστ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μιλώντας στο νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της υποστηρίζουν ότι ο κόσμος της Νταϊάνα γύρισε ανάποδα όταν αντιλήφθηκε πως ο σύζυγός της ήταν άπιστος και την απατούσε με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, κάτι που την έβαλε σε ένα φαύλο κύκλο για πολλά χρόνια.

«Μπορούσε να δει κάποιος ότι έσβηνε σωματικά», λέει ο Κόλθαρστ και προσθέτει: «ήταν ξεκάθαρο σε όλους εμάς που την γνωρίζαμε ότι η βουλιμία ήταν μια αντίδραση στις συνθήκες μέσα στις οποίες βρέθηκε».

Στις ηχογραφήσεις που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ, αποκαλύπτεται ότι η Νταϊάνα ήταν τόσο συγκλονισμένη από την απιστία που πήγε μέχρι και στη βασίλισσα Ελισάβετ για να ζητήσει συμβουλές, κάτι που άφησε τη μονάρχη άφωνη.

Δείτε το βίντεο!

Σχετικές ειδήσεις