ΚΟΣΜΟΣ

Νταϊάνα: Οι αποκαλύψεις για τη σεξουαλική της ζωή με τον Κάρολο και η έκκληση στην Καμίλα (vid)

Νταϊάνα: Οι αποκαλύψεις για τη σεξουαλική της ζωή με τον Κάρολο και η έκκληση στην Καμίλα (vid)

Διχάζει την βρετανική κοινή γνώμη το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, που προβλήθηκε το βράδυ από το Channel 4, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το θάνατό της.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει αποσπάσματα από βιντεοκασέτες που είχε καταγράψει ο δάσκαλος φωνητικής της Νταϊάνα, Πίτερ Σέτελεν, το 1992 και το 1993 και στα οποία η αγαπημένη των Βρετανών εξομολογείται λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή.

Στα βίντεο, η Νταϊάνα μίλησε για τις πρώτες συναντήσεις της με τον Κάρολο σε έναν αγώνα πόλο στο Σάσεξ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «με ακολουθούσε σαν σκύλος» και ότι «μου έπιασε την κουβέντα, ήταν σαν το κακό σπυρί, συνέχεια γύρω μου».

Η πριγκίπισσα εξομολογήθηκε ότι πριν τον γάμο τους, είχαν συναντηθεί με τον Κάρολο μόλις 13 φορές, ενώ αποκαλύπτει ότι αφότου παντρεύτηκαν έκαναν σεξ «μόνο μία φορά κάθε τρεις εβδομάδες» και ότι η σεξουαλική τους ζωή ήταν «πολύ περίεργη».

Η ίδια ανέφερε ότι κάποια στιγμή, όταν πλέον διαπίστωσε ότι ο σύζυγός της διατηρούσε παράνομη σχέση, επισκέφτηκε την Καμίλα, παρακαλώντας την να αφήσει ήσυχο τον Κάρολο. Η Καμίλα, τότε, της απάντησε: «έχεις δύο γιους, θα έπρεπε να είσαι ευγνώμων γι' αυτό και ευτυχισμένη με όσα έχεις».

Μεταξύ άλλων, η πριγκίπισσα Νταϊάνα μιλάει και για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τη βουλιμία, αποδίδοντάς το στον διαλυμένο γάμο της και στην απομόνωσή της από τη βασιλική οικογένεια. «Ένιωθα παρείσακτη, δεν πίστευα ότι ήμουν αρκετά καλή για την οικογένεια οπότε έριξα το φταίξιμο στον εαυτό μου. Θα μπορούσα να το ρίξω στο αλκοόλ ή στην ανορεξία αλλά αυτό θα ήταν πολύ εμφανές» ανέφερε η Νταϊάνα στην βασιλική οικογένεια.

Το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ είχε ήδη δεχτεί σφοδρή κριτική, πριν ακόμη προβληθεί, από τους συντάκτες που καλύπτουν τα δρώμενα της βασιλικής οικογένειας, αλλά και από στενούς φίλους της Νταϊάνα. Ο ίδιος ο αδελφός της πριγκίπισσας, Έρλ Σπένσερ είχε ζητήσει από το «Channel 4» να μην μεταδώσει τα αποσπάσματα, φοβούμενος για τις επιπτώσεις που θα είχε η προβολή τους στην ψυχολογία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του αδελφού του, Χάρι.

Πηγή: Daily Mail, BBC

Σχετικές ειδήσεις