ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία με 3χρονο αγοράκι: Το ξέχασαν μέσα σε σχολικό και πέθανε από τη ζέστη

Τραγωδία με 3χρονο αγοράκι: Το ξέχασαν μέσα σε σχολικό και πέθανε από τη ζέστη

Τραγωδία στη Φλόριντα των ΗΠΑ με 3χρονο αγοράκι, το οποίο βρέθηκε νεκρό μέσα σε σχολικό λεωφορείο, όπου παρέμεινε επί 11 ολόκληρες ώρες και υπό υψηλές θερμοκρασίες.

Ο 3χρονος Myles Hill, που πήγαινε παιδικό σταθμό στην Ακαδημία «Little Miracles» στο Ορλάντο, εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο όχημα, το βράδυ της Δευτέρας (7/8).

Όπως έγινε γνωστό, το παιδί παραλήφθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας από συνοδό του σχολείου προκειμένου να μεταφερθεί μαζί με τους συμμαθητές του στην Ακαδημία. Ωστόσο, η παιδαγωγός ξέχασε το παιδί μέσα στο βανάκι.

Οι αρχές άρχισαν να τον αναζητούν όταν η γιαγιά του κάλεσε την αστυνομία και τον παιδικό σταθμό, καθώς οι παιδαγωγοί δεν είχαν επιστρέψει τον Myles στο σπίτι.

«Πιστεύουμε ότι ο Myles παρέμεινε μέσα στο ζεστό όχημα όλη την ημέρα», είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Ορλάντο. Η θερμοκρασία τη Δευτέρα στο Ορλάντο έφτασε τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Εάν αποδειχθεί από την ιατροδικαστική εξέταση ότι το παιδί πέθανε επειδή αφέθηκε μέσα στο ζεστό όχημα, τότε η παιδαγωγός πρόκειται να διωχθεί ποινικά.

Σχετικές ειδήσεις