ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστική μαρτυρία: Να γιατί δεν πρέπει να βάζεις το πόδι σου στο ταμπλό του αυτοκινήτου

Συγκλονιστική μαρτυρία: Να γιατί δεν πρέπει να βάζεις το πόδι σου στο ταμπλό του αυτοκινήτου

«Εκστρατεία» ενημέρωσης για τις επώδυνες συνέπειες που μπορεί να έχει η συνήθεια ορισμένων επιβατών να τοποθετούν το πόδι τους πάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου, ενώ αυτό βρίσκεται εν κινήσει, έχει αναλάβει μία γυναίκα από την Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Ο λόγος για την Audra Tatum, η οποία ως παθούσα, έχει βάλει στόχο της ζωής της να ευαισθητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, ώστε να μην κάνουν το ίδιο λάθος με εκείνη.

Όπως αφηγήθηκε στο CBS, η ίδια τραυματίστηκε σοβαρά τον Αύγουστο του 2015 όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η ίδια, ο σύζυγος και τα παιδιά της, συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Η Audra ήταν η μόνη που τραυματίστηκε, καθώς είχε βάλει το πόδι της πάνω στο ταμπλό. «Άνοιξε ο αερόσακος, εκτόξευσε το πόδι μου κι αυτό μου έσπασε τη μύτη. Έβλεπα την πατούσα μου να έχει γυρίσει προς το πρόσωπό μου» δήλωσε η γυναίκα. Από το ατύχημα έσπασε τον αστράγαλο, τον μηρό και το χέρι της.

«Βασικά έσπασε όλη η δεξιά μου πλευρά και αυτό έγινε λόγω της άγνοιάς μου. Δεν είμαι ο Σούπερμαν, δεν μπορούσα να κατεβάσω εγκαίρως το πόδι μου» πρόσθεσε.

Η Audra χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις και φυσικοθεραπείες ώστε να μπορέσει να περπατήσει ξανά –έστω και με μεγάλη δυσκολία- πράγμα που κατάφερε μόλις πριν από ένα μήνα.

Τώρα, η μητέρα χρησιμοποιεί την προσωπική της ιστορία ώστε να προειδοποιήσει κι άλλους ανθρώπους για τους κινδύνους. «Λέω συνέχεια σε όλους, δεν θέλετε αυτή τη ζωή. Δεν θέλετε αυτό τον πόνο και την αγωνία καθημερινά», τόνισε.

Το τοπικό τμήμα της Πυροσβεστικής βοηθάει ώστε να διαδοθεί η ιστορία της Audra, ως απόδειξη ότι η συνήθεια του να βάζει κανείς τα πόδια του στο ταμπλό μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες.

Σχετικές ειδήσεις