ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Μητέρα βίαζε τα παιδιά της και πωλούσε τα βίντεο σε άνδρα που γνώρισε στο διαδίκτυο

Φρίκη: Μητέρα βίαζε τα παιδιά της και πωλούσε τα βίντεο σε άνδρα που γνώρισε στο διαδίκτυο

Μία φρικτή ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από την ίδια την μητέρα τους, έρχεται στο φως της δημοσιότητας στο Νιου Ρίβερ, των ΗΠΑ.

Η 28χρονη Keri Harwood κατηγορείται ότι βίασε τα δύο παιδιά της, επανειλημμένα, στην τουαλέτα του σπιτιού της, βιντεοσκόπησε τις αρρωστημένες πράξεις της και στη συνέχεια πούλησε τα βίντεο σε άνδρα που γνώρισε στο διαδίκτυο.

Η Harwood αντιμετωπίζει 10 κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου και πέντε για κακοποίηση παιδιού, σύμφωνα με το fox10phoenix.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 28χρονη έδωσε τον λογαριασμό της στο Pokemon Go σε έναν φίλο της, γιατί η ίδια δεν μπορούσε να παίξει το παιχνίδι καθώς δεν είχε καλή σύνδεση στο ίντερνετ. Ο φίλος της, τότε, είδε δύο βίντεο στον λογαριασμό του mail της, όπου φαινόταν η ίδια να κακοποιεί σεξουαλικά τα δυο παιδιά.

Ο ίδιος άνθρωπος, που σοκαρίστηκε από την ανακάλυψή του, διαπίστωσε ότι η 28χρονη είχε λάβει χρήματα μέσω PayPal. Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι της Harwood στις 13 Αυγούστου και ανέφερε ότι η γυναίκα κακοποίησε σεξουαλικά τα δύο παιδιά, πέντε φορές, την ώρα που ο σύζυγός της βρισκόταν στη δουλειά του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα γνώρισε έναν άνδρα στο διαδίκτυο, ο οποίος την πλήρωνε για να την βλέπει να αυνανίζεται ζωντανά μέσω Snapchat. Η ίδια ισχυρίζεται ότι αυτός ο άνδρας της ζήτησε να του στείλει και βίντεο στα οποία να φαίνεται να πραγματοποιεί σεξουαλικές πράξεις στα παιδιά της. Όπως ανέφερε στην αστυνομία η 28χρονη, έστειλε πέντε με έξι βίντεο στον άνδρα, γιατί χρειαζόταν τα χρήματα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είχε λάβει 500-600 δολάρια από τον άνδρα, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών.

Το δικαστήριο όρισε εγγύηση ύψους 150.000 δολαρίων για την Harwood, η οποία παραμένει στη φυλακή.

Σχετικές ειδήσεις