ΚΟΣΜΟΣ

Νέες αποκαλύψεις για τη Νταϊάνα: Αγόραζε σέξι εσώρουχα για να κρατήσει κοντά της τον Κάρολο

Νέες αποκαλύψεις για τη Νταϊάνα: Αγόραζε σέξι εσώρουχα για να κρατήσει κοντά της τον Κάρολο

H πριγκίπισσα Νταϊάνα γνωρίζοντας για την παράλληλη σχέση του Κάρολου με την Καμίλα έκανε πολλές προσπάθειες για να κρατήσει το γάμος τους και να κερδίσει ξανά τον σύζυγό της

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε μία από τις προσπάθειες της να εντυπωσιάσει τον Κάρολο αγόρασε σέξι εσώρουχα από γνωστό κατάστημα, σύμφωνα με τη Dailystar. Ωστόσο οι ελπίδες της εξανεμίστηκαν καθώς όταν ο Κάρολος την είδε να τα φορά της είπε μεταξύ άλλων: «Είσαι γελοία με αυτά που φοράς».

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο προτού οι δυο τους αναχωρήσουν για το πάρτι γενεθλίων της αδελφής της Καμίλα Πάρκερ.

Ο πρώην σωματοφύλακας της Νταϊάνα, Ken Wharfe, περιγράφοντας τη στιγμή που το πριγκιπικό ζεύγος έφτασε στο πάρτι είπε: «Όλοι σοκαρίστηκαν, όταν είδαν πώς ήρθε και η Νταϊάνα, καθώς ήταν δικοί του φίλοι εκεί και όχι δικοί της. Δεν άντεχα να την βλέπω να εξευτελίζεται, μπροστά σε τόσο κόσμο. Ένιωσα πολύ άβολα για εκείνη».

Όταν η Νταϊάνα είδε την Καμίλα να κάθεται δίπλα στον Κάρολο, την πλησίασε και της είπε: «Λυπάμαι, που είμαι ανάμεσά σας. Θα πρέπει να είναι κόλαση και για τους δυο σας... Μην μου συμπεριφέρεστε, σαν να είμαι ηλίθια».

Τότε η Καμίλα της απάντησε: «Τι παραπάνω θα ήθελες; Όλοι οι άνδρες του κόσμου είναι ερωτευμένοι μαζί σου. Έχεις δύο όμορφα παιδιά».

«Θέλω τον άντρα μου», απαάντησε η Νταϊάνα. Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, εκείνη τη νύχτα η Νταϊάνα συνειδητοποίησε ότι ο γάμος της με τον Κάρολο είχε τελειώσει.

Σχετικές ειδήσεις