ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό είναι ένα από τα πιο τρομακτικά πειράματα στον κόσμο – Δείτε τι έπαθε μία γυναίκα όταν… (vid)

Αυτό είναι ένα από τα πιο τρομακτικά πειράματα στον κόσμο – Δείτε τι έπαθε μία γυναίκα όταν… (vid)

Αντιμέτωπη με τον… εαυτό της βρέθηκε η Sarah Doherty, μία 36χρονη μητέρα, η οποία κλειδώθηκε σε ένα μικρό δωμάτιο για πέντε ημέρες στο πλαίσιο πειράματος In Solitary TV για το Channel 5.

Τι έπρεπε να κάνει; Έπρεπε να μείνει μόνης στο δωμάτιο, χωρίς να έχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο για πέντε ολόκληρες ημέρες. Άντεξε τελικά το πείραμα; Αφού ξεκίνησε τις παραισθήσεις και τις συνομιλίες με τον… εαυτό της, τελικά η Sarah Doherty τα κατάφερε.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μετά τις πρώτες 72 ώρες σε πλήρη απομόνωση, η Sarah Doherty άρχισε να μιλάει μόνη της. Μάλιστα, άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα άγχους, ενώ έκανε εμετό στο νεροχύτη, κάτι που όπως υποστηρίζει η ίδια τη βοήθησε να νιώσει καλύτερα.

Την επόμενη ημέρα ξεκίνησαν και οι παραισθήσεις, καθώς έβλεπε πράγματα στον νεροχύτη. Το φοβερό του πειράματος είναι ότι η 36χρονη μητέρα χρησιμοποιούσε τα χέρια της για συντροφιά!

Πριν μπει σε πλήρη απομόνωση η Sarah είπε ότι το χρησιμοποιεί για να επικεντρωθεί στον εαυτό της περισσότερο. Ήταν αφοσιωμένη στο να μεγαλώνει τον 8χρονο γιο της Lucas μόνη της. «Μου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθώ στον εαυτό μου λίγο περισσότερο. Κυρίως να μάθω αν είμαι τόσο δυνατός άνθρωπος όσο πιστεύω ότι είμαι. Θα ήθελα να βιώσω την απομόνωση για αυτόν τον λόγο».

Παρά τη θετική της προσέγγιση, η Sarah παραδέχτηκε ότι αισθάνθηκε ανήσυχη μόλις μπήκε στην καμπίνα. Έπρεπε να βρει πώς θα διαχειριστεί την εμπειρία. «Αν θυμηθώ την πρώτη στιγμή που μπήκα, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν ανήσυχη. Αλλά έπρεπε να προσποιηθώ ότι δεν έχω άγχος. Ένιωθα ότι με έχουν κλείσει σε κλουβί και σκεφτόμουν πώς θα το διαχειριστώ. Ποιες είναι οι στρατηγικές μου».