ΚΟΣΜΟΣ

Μαρτυρία – σοκ: «Νεκρό αγόρι... προσπαθεί να με σκοτώσει» - Το έπιασαν οι κάμερες

Μαρτυρία – σοκ: «Νεκρό αγόρι... προσπαθεί να με σκοτώσει» - Το έπιασαν οι κάμερες

Το φάντασμα ενός μικρού αγοριού έχει στοιχειώσει το διαμέρισμα, αλλά και τη ζωή ενός νεαρού άνδρα.

Οι περιγραφές του 31χρονου εικονογράφου Άνταμ Έλις που μένει στη Νέα Υόρκη για τον εφιάλτη που έζησε προκαλεί ανατριχίλα!

«Το διαμέρισμά μου είναι στοιχειωμένο από το φάντασμα ενός μικρού αγοριού, που προσπαθεί να με σκοτώσει», είπε ο ίδιος, προτού προχωρήσει σε αναλυτικές περιγραφές όλων όσων έχει ζήσει μέχρι σήμερα. Η περιπέτειά του άρχισε, όπως ανέφερε, με μια σειρά από πολύ ζωντανά όνειρα με πρωταγωνιστή ένα αγοράκι με παραμορφωμένο κεφάλι, που καθόταν σε μία κουνιστή καρέκλα στο υπνοδωμάτιό του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, μερικές νύχτες αργότερα ονειρεύτηκε ένα κορίτσι, το οποίο τον πλησίασε σε μία βιβλιοθήκη και του αποκάλυψε ότι το αγόρι που είχε γνωρίσει ονομαζόταν Ντέιβιντ και ήταν νεκρό. «Εμφανίζεται μόνο τα μεσάνυχτα και μπορείς να του κάνεις δύο ερωτήσεις, αν ξεκινήσεις λέγοντάς του πρώτα ''αγαπητέ Ντέιβιντ'', αλλά μην προσπαθείς ποτέ να του κάνεις τρίτη ερώτηση, γιατί θα σε σκοτώσει» του είπε. Ο Ντέιβιντ επέστρεψε στα όνειρά του, και όπως έμαθε ο Έλις από τις ερωτήσεις που του έκανε, είχε σκοτωθεί από δυστύχημα σε ένα κατάστημα, όταν κάποιος έσπρωξε ένα ράφι στο κεφάλι του.

Έπειτα από αυτά τα όνειρα, ο Άνταμ Έλις μετακόμισε στο διαμέρισμα του πάνω ορόφου, όπου όλα κυλούσαν ήρεμα, μέχρι που οι γάτες του άρχισαν να συμπεριφέρονται περίεργα και ο ίδιος άρχισε να αισθάνεται μία αόρατη παρουσία στους χώρους του σπιτιού. Οι φόβοι του ενισχύθηκαν όταν ένα πρωί ξύπνησε με μελανιά στο μπράτσο, ενώ έβλεπε στον ύπνο του τον νεκρό Ντέιβιντ να τον σέρνει από το χέρι, και άρχισε να δέχεται κλήσεις από απόρρητο αριθμό.

Σε μία από αυτές ακούστηκε μία παιδική φωνή να του λέει ψιθυριστά «γεια». «Τρομοκρατημένος έκλεισα το τηλέφωνο. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Αισθανόμουν ότι έχανα τα λογικά μου» περιέγραψε ο ίδιος.

Θέλοντας να εξακριβώσει τι συμβαίνει, εγκατέστησε κάμερες στο διαμέρισμά του, μέσω των οποίων διαπίστωσε ότι μία καρέκλα κουνήθηκε μόνη της. «Ήξερα ότι δεν ήταν από τον αέρα, γιατί δεν είχα ανοιχτά παράθυρα» είπε. Μισή ώρα αργότερα του ήρθε νέα ειδοποίηση ανίχνευσης κίνησης στο κινητό του και άνοιξε αμέσως την εφαρμογή για να δει τι συμβαίνει. Τρομοκρατημένος είδε ένα διακοσμητικό χελωνάκι που είχε κρεμασμένο πάνω στον τοίχο να πέφτει και να σπάει.