ΚΟΣΜΟΣ

Ασύλληπτη τραγωδία: Αυτοκτόνησαν και οι τρεις γιοι τους

Ασύλληπτη τραγωδία: Αυτοκτόνησαν και οι τρεις γιοι τους

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί μια οικογένεια στη Βρετανία καθώς μέσα σε έξι μόλις χρόνια βίωσε τον πόνο της απώλειας τριών παιδιών τα οποία αυτοκτόνησαν.

Ο Στίβεν Φέριν, πατέρας ενός παιδιού, ήταν ο τρίτος γιος της οικογένειας που αυτοκτόνησε πριν λίγες μέρες, αφότου επέστεψε στο σπίτι του έπειτα από μεγάλο διάστημα αδικαιολόγητης απουσίας.

nintchdbpict000352411474

Ο θάνατος του 31χρονου ήταν η τρίτη αυτοκτονία στην οικογένεια των Φέριν, μετά τις αντίστοιχες αυτοκτονίες των αδελφών του, Νάιαλ, 19 ετών και Κίραν, 24 ετών, σύμφωνα με την ιρλανδική εφημερίδα Belfast Telegraph. Και οι τρεις γιοι αυτοκτόνησαν μεταξύ των ετών 2011 και 2017.

nintchdbpict000352410757

Οι γονείς Πατρίσια και Έντι συγκλονισμένοι από θλίψη δήλωσαν: «Ο Στίβεν είναι ένας πατέρας, αδελφός και γιος που αγαπήθηκε και αγάπησε και θα λείψει σε όλους τους φίλους του και την οικογένειά του».

«Ήταν ένας όμορφος νέος, πολύ πνευματώδης με πολλούς φίλους. Ο θάνατός του μας πονά αφάνταστα πολύ».

Η οικογένεια των Φέριν έχει πληγεί βαθιά από τις αυτοκτονίες των μελών της. Εκτός από τα τρία αδέλφια και ο ξάδελφος τους, Στίβεν Κρίστοφερ, έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 19 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας.

nintchdbpict000352411090

Πηγή: Reuters

Σχετικές ειδήσεις