ΚΟΣΜΟΣ

Ο Άαρον Σόρκιν από σεναριογράφος και σκηνοθέτης!

Ο Άαρον Σόρκιν από σεναριογράφος και σκηνοθέτης!

Ο γνωστός σεναριογράφος περιγράφει την εμπειρία του στο πλατό ως μοναδική,ενώ λέει ότι πέρασε πάρα πολύ καλά σκηνοθετώντας, καθώς αγάπησε κάθε λεπτό.

Ο γνωστός σεναριογράφος Άαρον Σόρκιν δειπνούσε σε ένα εστιατόριο με τους παραγωγούς Έιμι Πασκάλ και Μαρκ Γκόρντον, αναζητώντας σκηνοθέτη για το σενάριο που είχε μόλις τελειώσει: το «Παιχνίδι της Μόλι», μια ταινία που αναφέρεται στη ζωή της αποκαλούμενης πριγκίπισσας του πόκερ, Μόλι Μπλουμ. «Κάποια στιγμή προς το τέλος της συζήτησης κι ενώ δεν είχαμε βρει σκηνοθέτη, ο Μαρκ και η Έιμι μου είπαν ότι πιστεύουν πως εγώ πρέπει να το σκηνοθετήσω», θυμάται ο Σόρκιν και προσθέτει: «κι έτσι άρπαξα την ευκαιρία».

Περιγράφει την εμπειρία του στο πλατό ως μοναδική και λέει ότι πέρασε πάρα πολύ καλά σκηνοθετώντας, καθώς αγάπησε κάθε λεπτό. Ωστόσο, δηλώνει ότι στο μέλλον θέλει να συνεχίσει να συνεργάζεται με σημαντικούς σκηνοθέτες. Η ταινία έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, όπου έγινε δεκτή με πολύ κολακευτικές κριτικές, τόσο για τον Σόρκιν, όσο και για την πρωταγωνίστρια Τζέσικα Τσαστέιν.

Σχετικές ειδήσεις