ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: «Λάθος συναγερμός» στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ στο Παρίσι (Pics)

Γαλλία: «Λάθος συναγερμός» στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ στο Παρίσι (Pics)

Σε λάθος συναγερμό οφείλεται η εκκένωση ενός αεροπλάνου της British Airways που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού με προορισμό το Χίθροου του Λονδίνου, ανακοίνωσε η γαλλική αστυνομία.

Η πτήση της αεροπορικής British Airways εκκενώθηκε από επιβάτες λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο του Charles de Gaulle στο Παρίσι, λόγω «άμεσης απειλής» κατά της πτήσης, σύμφωνα με μαρτυρία επιβάτη, όπως ανέφερε η βρετανική εφημερίδα The Sun.

Ο επιβάτης James Anderson, 20 ετών, ισχυρίστηκε ότι η εκκένωση του αεροσκάφους της πτήσης BA0303 πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την αναχώρησή της για το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο.

Ο ίδιος τουίταρε από το αεροδρόμιο Charles de Gualle: «Στη πτήση BA0303 της British Airways, όπου οι επιβάτες κρατούνται επί του διαδρόμου προσγείωσης στο Παρίσι λόγω απειλής. Βρισκόμαστε περικυκλωμένοι από αστυνομικά και πυροσβεστικά οχήματα.

«Ένα άτομο φέρεται να εξέφρασε απειλή κατά της ασφάλειας του αεροσκάφους και σύντομα αστυνομικοί θα ερευνήσουν τις προσωπικές μας αποσκευές».

(Με πληροφορίες από The Sun, The Independent, ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχετικές ειδήσεις