Τραγικό: Ζευγάρι που ήταν παντρεμένο 75 χρόνια πέθανε με πέντε ώρες διαφορά

Τραγικό: Ζευγάρι που ήταν παντρεμένο 75 χρόνια πέθανε με πέντε ώρες διαφορά
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μία Βρετανίδα και ο Καναδός βετεράνος σύζυγός της πέθαναν με πέντε ώρες διαφορά, ένα μήνα αφότου γιόρτασαν την 75η επέτειο του γάμου τους.

Ο λόγος για τον George και την Jean Spear, που γνωρίστηκαν το 1941 σε μία αίθουσα χορού κοντά στο Λονδίνο, όπου υπηρέτησε για κάποιο διάστημα ο Καναδός, κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.

Το ζευγάρι πέθανε σε νοσοκομείο της Οτάβα, την Παρασκευή, όπου η 94χρονη κ. Spear είχε εισαχθεί με πνευμονία. Ο κ. Spear μπήκε στο νοσοκομείο την Τετάρτη, μία ημέρα μετά τη γυναίκα του, καθώς έπεσε σε βαθύ ύπνο.

Το προσωπικό του νοσοκομείου επιχείρησε να μετακινήσει τον ηλικιωμένο στον όροφο όπου νοσηλευόταν η σύζυγός του, ωστόσο αυτό δεν πρόλαβαν αφού η ηλικιωμένη πέθανε στον ύπνο της στις 4:30 το πρωί της Παρασκευής. Ο άνδρας έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά, στις 9:45. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

otawa1

Το 2006 η κ. Spear είχε τιμηθεί με τον τίτλο «Member of the Order» της Βρετανικής Αυτοκρατορίας και το 2011 είχαν γνωρίσει από κοντά τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

PHOTO GALLERY