ΚΟΣΜΟΣ

«Άρωμα» σκανδάλου για τον Μπερλουσκόνι

«Άρωμα» σκανδάλου για τον Μπερλουσκόνι
«Φωτιά» έβαλαν στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι οι δηλώσεις μιας 20χρονης από το Μαυροβούνιο, που υποστηρίζει πως είναι αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι…

«Φωτιά» έβαλαν στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι οι δηλώσεις μιας 20χρονης από το Μαυροβούνιο, που υποστηρίζει πως είναι αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι.

Η Καταρίνα Κνέζεβιτς που παλιότερα είχε διεκδικήσει τον τίτλο της μις Μαυροβούνιο, τόνισε πως εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του πρωθυπουργού της Ιταλίας. Ωστόσο, η υπόθεση έχει «άρωμα» σκανδάλου, αφού είναι γεννημένη στις 21 Μαΐου του 1991 και υποστηρίζει πως διατηρεί σχέση με τον «καβαλιέρε» από τις αρχές του 2009.

Σύμφωνα με το μανεκέν από το Μαυροβούνιο, οι δυό τους γνωρίστηκαν σε κάτι εγκαίνια στο Μιλάνο. Όπως η ίδια αποκάλυψε «Είμαι η αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι και ζω στο Άρκορε. Είμαστε μαζί από την εποχή της υπόθεσης Νοέμι (τον Μάιο του 2009), όταν χώρισε από τη γυναίκα του. Είμαι παντού, όπου βρίσκεται εκείνος είμαι κι εγώ. Η σχέση μας δεν αποτελεί μυστήριο όμως μέχρι τώρα δεν μας έχουν φωτογραφίσει μαζί», είπε η Καταρίνα και στη συνέχεια επεσήμανε πως η διαφορά ηλικίας δεν αποτελεί για την ίδια πρόβλημα, αφού «Ένας τόσο εκπληκτικός άνθρωπος θα μπορούσε να είναι και 100 χρονών, για μένα θα ήταν το ίδιο».