ΚΟΣΜΟΣ

Οι τζιχαντιστές απειλούν τον πρίγκιπα Χάρι: Θα σε στείλουμε στην κόλαση (vid)

Οι τζιχαντιστές απειλούν τον πρίγκιπα Χάρι: Θα σε στείλουμε στην κόλαση (vid)

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Ισλαμικό Κράτος, ένας τζιχαντιστής απειλεί τον πρίγκιπα Χάρι, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θα τον στείλουν στην κόλαση

«Αν είσαι αρκετά άντρας γιατί δεν έρχεσαι να πολεμήσεις έτσι ώστε να στείλουμε εσένα και το απάτσι σου στην κόλαση;» εμφανίζεται να λέει ο μαχητής του Ισλαμικού Κράτους που έχει ταυτοποιηθεί ως ο Abu Uqayl με καταγωγή από τη Σιγκαπούρη.

Ο πρίγκιπας είχε υπηρετήσει στο στρατό ως χειριστής των επιθετικών ελικοπτέρων απάτσι στο Αφγανιστάν. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφτηκε τον περασμένο Ιούνιο τη Σιγκαπούρη, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα του Λονδίνου που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν 8 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 48, και στην ομιλία του καταφέρθηκε εναντίον του ISIS.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Σιγκαπούρης σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ο άνδρας που απείλησε τον πρίγκιπα Χάρι πιστεύεται ότι είναι ο 39χρονος Megat Shahdan bin Abdul Samad, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

«Πιστεύουμε ότι ο μαχητής που αυτοαποκαλείται Abu Uqayl και ο Megat Shahdan είναι το ίδιο πρόσωπο», αναφέρει το υπουργείο.

Δείτε το βίντεο!