ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στο Λονδίνο: Πανικός στο μετρό μετά από έκρηξη σε τσάντα (pics-vid)

Συναγερμός στο Λονδίνο: Πανικός στο μετρό μετά από έκρηξη σε τσάντα (pics-vid)

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν κατακλείσει τον σταθμό του μετρό Tower Hill στο Λονδίνο – Δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής τα αίτια της έκρηξης.

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές του Λονδίνου μετά από έκρηξη στον σταθμό Tower Hill του μετρό, όπου μια τσάντα εξερράγη σκορπώντας τον πανικό.

londino metro

Οι βρετανικές Αρχές, δεν έχουν ενημερώσει ακόμα σχετικά με το αν πρόκειται για κάποια τρομοκρατική ενέργεια, αλλά σύμφωνα με μάρτυρες η μικρής έκτασης έκρηξη μέσα στη τσάντα ίσως να οφείλεται σε κάποια ελαττωματική ηλεκτρονική συσκευή ή μπαταρία.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ένας αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι είδε κάποιο άτομο να πετάει στον συρμό το αντικείμενου που εξαγάγει από την πλατφόρμα του σταθμού, χωρίς όμως η μαρτυρία αυτή να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

londino metro 2

Παράλληλα η αστυνομία ενημέρωσε πως οι Αρχές κλήθηκαν στο σημείο λίγο πριν τις 12:30. Ο σταθμός έχει εκκενωθεί και η μικρή φωτιά που άναψε έχει κατασβεστεί, ωστόσο τα δρομολόγια δεν θα περνούν από τον σταθμό μέχρι να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη.

Σχετικές ειδήσεις