ΗΠΑ: Επιβάτης παραπονέθηκε για σκύλους στην πτήση και η αστυνομία την «πέταξε» έξω από το αεροπλάνο

ΗΠΑ: Επιβάτης παραπονέθηκε για σκύλους στην πτήση και η αστυνομία την «πέταξε» έξω από το αεροπλάνο

Το περιστατικό συνέβη στην Αμερική, ανάμεσα σε δύο σκύλους και μία επιβάτη σε πτήση της Southwest Airlines από τη Βαλτιμόρη στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Washington Post, η επιβάτης αναστατώθηκε λόγω της παρουσίας δύο σκύλων σε νυχτερινή πτήση την Τρίτη, υποστηρίζοντας πως θα της προκαλέσουν θανατηφόρο αλλεργικό σοκ και ότι έπρεπε να απομακρυνθούν.

Οι άνθρωποι του πληρώματος μη καταφέρνοντας να την ηρεμήσουν, κάλεσαν την αστυνομία, που την απομάκρυνε από το αεροσκάφος. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν τους αστυνομικούς πως ήταν πολύ επιθετικοί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Southwest, η γυναίκα- η οποία σε κάποια φάση υποστήριξε πως ο πατέρας της ήταν να χειρουργηθεί την επόμενη ημέρα- δεν είχε μαζί της κάποιο πιστοποιητικό που να αποδεικνύει πως όντως είχε κάποια αλλεργία. Σημειώνεται ότι πολιτική της Southwest είναι πως, εάν υπάρχει κάποιο άτομο που ταξιδεύει χωρίς τέτοιο πιστοποιητικό, δεν του επιτρέπεται να επιβιβαστεί εάν αναφέρουν πως κινδυνεύει η υγεία τους λόγω πιθανής αλλεργικής αντίδρασης από παρουσία ζώου και δεν μπορούν να ταξιδέψουν με ασφάλεια.

Η εταιρεία αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως έγιναν επανειλημμένες προσπάθειες από το προσωπικό του αεροσκάφους να εξηγήσει στη γυναίκα τι συνέβαινε, ωστόσο αυτή αρνήθηκε να αποβιβαστεί και στην όλη υπόθεση ενεπλάκησαν αστυνομικοί.

Το όλο περιστατικό κατεγράφη σε βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο Ίντερνετ. Δείτε το παρακάτω!