ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη περιπέτεια! Ταξίδεψε για 25χλμ κρεμασμένος ανάμεσα σε δύο βαγόνια!

Απίστευτη περιπέτεια! Ταξίδεψε για 25χλμ κρεμασμένος ανάμεσα σε δύο βαγόνια!

Μία περιπέτεια που θα κάνει καιρό να ξεχάσει έζησε ένας άνδρας που ξεκίνησε να ταξιδέψει από το Μπίλεφελντ της Γερμανίας προς το Ανόβερο!

Ο άνδρας πιστεύεται πως έχει καταγωγή από τη Ρουμανία, είδε ξαφνικά τις αποσκευές του που ήταν ήδη μέσα στο τρένο να αναχωρούν, την ίδια στιγμή που εκείνος για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο δεν έδωσε σημασία στην αναχώρηση του συρμού.

Τότε, μέσα στον πανικό του έτρεξε και πιάστηκε από το το χώρο που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο βαγόνια, καθώς ήταν το μόνο μέρος που μπορούσε να πιαστεί, πατώντας σε ένα πλαστικό που εξείχε. Ο άνδρας κρατήθηκε εκεί για 25χλμ και με το τραίνο να τρέχει με 160 χλμ/ώρα προτού οι υπάλληλοι του τραίνου τον αντιληφθούν και ειδοποιήσουν τον οδηγό της αμαξοστοιχίας.

Ο οδηγός έκοψε ταχύτητα και μπήκε στον σταθμό ώστε να μην κινδυνέψει περαιτέρω ο κρεμασμένος άνδρας και να καταφέρει να κατέβει.

Η αστυνομία ανέφερε πως ο 59χρονος πρέπει να ευχαριστεί το προσωπικό του τρένου που είναι ακόμα ζωντανός. Όταν το ασυνήθιστο ταξίδι τελείωσε με αυτή τη μορφή, συνεχίστηκε με την κανονική του…. εντός του βαγονιού και στο κάθισμά του!

Σχετικές ειδήσεις