ΚΟΣΜΟΣ

Καταγγελία - ΣΟΚ κατά πασίγνωστου ηθοποιού από τη... νεκρή φίλη του

Καταγγελία - ΣΟΚ κατά πασίγνωστου ηθοποιού από τη... νεκρή φίλη του

Μία από τις πιο πολύκροτες υποθέσεις των τελευταίων μηνών στο Χόλιγουντ, παίρνει διαφορετική τροπή.

Αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες βρίσκεται ο ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη σχέση που διατηρούσε με την πρώην φίλη του Κατριόνα Γουάιτ, η οποία αυτοκτόνησε.

carrey

Ο διάσημος ηθοποιός, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον εν διαστάσει σύζυγο της Γουάιτ και τη μητέρα της, που τον κατηγορούν για το θάνατο της 30χρονης, η οποία αυτοκτόνησε τον Σεπτέμβριο του 2015. Στη μήνυσή τους αναφέρουν ότι ο Κάρεϊ, χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα απέκτησε τις ουσίες με τις οποίες η Γουάιτ αυτοκτόνησε και της τις έδωσε παρά το ότι γνώριζε πως αντιμετώπιζε πρόβλημα με την κατάθλιψη και είχε παλαιότερα επιχειρήσει να αυτοκτονήσει. Επίσης τον κατηγορούν ότι την κόλλησε τρία σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, χωρίς να την προειδοποιήσει.

Από την πλευρά του ο 55χρονος ηθοποιός αντικρούει τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι τον εκβιάζουν προσπαθώντας να του αποσπάσουν χρήματα.

Τώρα ένα μήνυμα που είχε γράψει η Γουάιτ στο iPad της, δύο χρόνια πριν αυτοκτονήσει ρίχνει ένα διαφορετικό «φως» στην υπόθεση. Σε αυτό, το οποίο γράφτηκε όταν το ζευγάρι είχε τσακωθεί καθώς μόλις η Γουάιτ είχε μάθει ότι πάσχει από αφροδίσιο νόσημα, η κοπέλα κατηγορεί τον Κάρεϊ ότι «σε γνώρισα, με "σύστησες" στην κοκαϊνη, τις πόρνες, την ψυχολογική βία και τις αρρώστιες». Του ζητά να απολογηθεί «επειδή νοιάζεσαι αρκετά για να το κάνεις».

Τότε ο Κάρεϊ, της είχε δώσει ένα χρηματικό ποσό προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει την ιστορία και το 2015 οι δυό τους ξαναέγιναν ζευγάρι αλλά τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους, η Γουάιτ αυτοκτόνησε.

Τώρα, ο Κάρεϊ προχώρησε σε μήνυση κατά του συζύγου και της μητέρας της πρώην φίλης του, κατηγορώντας τους για νέο εκβιασμό. Δηλώνει ότι μετανιώνει που της είχε δώσει παλαιότερα τα χρήματα καθώς φοβόταν ότι θα δημοσιοποιούσε μια «ψεύτικη ιστορία» και υποστηρίζει ότι η κοπέλα αυτοκτόνησε καθώς ένιωθε τύψεις που τον είχε εκβιάσει κι επειδή είχε λάβει ένα «σκληρό» μήνυμα γενεθλίων από τη μητέρα της.


Σχετικές ειδήσεις