Ανατριχιαστικό! Γνωστό μοντέλο έκανε τατουάζ μέσα στο μάτι της και τώρα κινδυνεύει να...

Ανατριχιαστικό! Γνωστό μοντέλο έκανε τατουάζ μέσα στο μάτι της και τώρα κινδυνεύει να...

Μια 24χρονη έκανε τατουάζ στο μάτι και τώρα υποφέρει από τα φρικτά του αποτελέσματα - Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της και θέλει να αυτοκτονήσει 

Είναι 24 ετών, ζει στον Καναδά και εργάζεται ως μοντέλο. Εκτός από αυτά, η Catt Galiinger έχει τρέλα με τα τατουάζ, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της. Εδώ και λίγες ημέρες, ζει έναν εφιάλτη μετά από την απόφασή της να κάνει τατουάζ και στο μάτι, αφού κινδευνεύει να μείνει μερικώς τυφλή.

mati 1

To 24χρονο μοντέλο ζήτησε ένα τατουάζ που θα τόνιζε το λευκό των ματιών της, έτσι όπως είχε ενημερωθεί ότι κάνουν τα τατουάζ στο μάτι, δηλαδή. Ωστόσο, κάτι πρέπει να πήγε πολύ στραβά και λίγες εβδομάδες μετά την εκτέλεση του τατουάζ, από το μάτι της άρχισε να τρέχει μωβ υγρό.

mati 4

Η Catt έχει μοιράσει στο προφίλ της στο Facebook, φωτογραφίες με το σοκαριστικό αποτέλεσμα της απόφασής της, την οποία αποκαλεί «τεράστιο λάθος», επισημαίνοντας στον κόσμο που την ακολουθεί να είναι πολύ προσεκτικός με τα τατουάζ και τις βελόνες που χρησιμοποιούνται. Πλέον, 4 εβδομάδες μετά το τατουάζ, δεν μπορεί να δει πλήρως από το αριστερό της μάτι. Όταν παρατήρησε μάλιστα και το υγρό που έτρεχε από το μάτι της, έσπευσε στο νοσοκομείο όπου της δόθηκε αγωγή με αντιβίωση, αλλά για άλλη μια φορά δε στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή.

mati 2

Οι σταγόνες που της χορήγησαν επιδείνωσαν την κατάσταση άρχισαν να πρήζουν το μάτι της θολώνοντας την όραση της. «Δείχνω αυτές τις φωτογραφίες για να σας προειδοποιήσω. Δε θέλω να συμβεί το ίδιο σε κανέναν», γράφει.

mati 3

Δείτε το βίντεο που ανέβασε