ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστική εξέλιξη στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν - Το στοιχείο που ανατρέπει τα πάντα

Σοκαριστική εξέλιξη στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν - Το στοιχείο που ανατρέπει τα πάντα

Μετά τη νέα χρηματοδότηση στις έρευνες για την εξαφάνιση της Madeleine McCann, οι αστυνομικοί φαίνεται ότι έχουν ένα στοιχείο που μπορεί να δώσει λύση στο μυστήριο.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν από πορτογαλικό θέρετρο το 2007 βρίσκονται στα ίχνη ενός «σημαντικού προσώπου», σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο.

Το υπουργείο Εσωτερικών επιχορήγησε την περασμένη εβδομάδα με επιπλέον 145.000 λίρες τους ερευνητές. Μετά από 10 χρόνια ερευνών, το συνολικό ποσό της επιχείρησης Grange για τη μικρή Μαντλίν αγγίζει τα 11,5 εκατομμύρια λίρες.

Το τελικό στοιχείο στην έρευνα για τη μικρή Μαντλίν, αν και παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο αποδεικνύεται πιο σύνθετο από ό,τι πίστευαν.

nintchdbpict000321142310 e1506851466408

Μετά τη νέα επιχορήγηση αυξάνονται οι ελπίδες ότι οι αστυνομικοί πλησιάζουν στην αναγνώριση του ανθρώπου που απήγαγε την 3χρονη.

Σύμφωνα ωστόσο με τους Sunday Times, οι αστυνομικοί της Met έχουν στηριχθεί σε πορτογαλικά αντίγραφα βασικών συνεντεύξεων με Βρετανούς μάρτυρες παρά σε δικές τους.

Πηγή: thesun, dailymai

Σχετικές ειδήσεις