ΚΟΣΜΟΣ

Συντετριμμένος ο μεγιστάνας από τον φρικτό θάνατο του γιου του - Τι είπε φίλος της οικογένειας

Συντετριμμένος ο μεγιστάνας από τον φρικτό θάνατο του γιου του - Τι είπε φίλος της οικογένειας

Συντετριμμένος είναι ο μεγιστάνας της αυτοκρατορίας Monsoon και Accessorize, Peter Simon, μετά τον θάνατο του γιου του, George, σύμφωνα με άνθρωπο του περιβάλλοντος της οικογένειας

O 32χρονος γιος του επιχειρηματία George Simon βρήκε φρικτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα με την Πόρσε του το περασμένο Σάββατο στην περιοχή North Marden, στο Δυτικό Σάσσεξ της Αγγλίας.

Το δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο του 32χρονου έπεσε πάνω σε ένα δέντρο, με τον ιδρυτή της αυτοκρατορίας των κοσμημάτων να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το χαμό του γιου του.

accesories1

Φίλος του George ανέφερε πως επρόκειτο για έναν έμπειρο οδηγό. «Φαίνεται απλά ότι έχασε τον έλεγχο της Πόρσε. Δεν έπινε, δεν έπαιρνε ναρκωτικά. Ήταν ένα πραγματικά υπέροχο πρόσωπο. Ο Peter δεν το άξιζε αυτό».

Ο Peter Simon και η επί 20 χρόνια σύζυγός του Kate απέκτησαν 4 παιδιά (George, Zara, Jessica, Camilla). To ζευγάρι χώρισε το 2000 και η Kate πήρε με το διαζύγιο 25 εκατομμύρια λίρες. Η κόρη του Zara, είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν έπεσε από μπαλκόνι νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στην Ίμπιζα το 2012.

Πηγή: Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις