ΚΟΣΜΟΣ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 4χρονης που εμφανίζεται να κακοποιείται σε βίντεο

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 4χρονης που εμφανίζεται να κακοποιείται σε βίντεο

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση της 4χρονης που σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται ότι κακοποιείται σεξουαλικά σε βίντεο στο σκοτεινό διαδίκτυο.

Σήμερα, οι αρχές της Γερμανίας αποκάλυψαν ότι μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, εντοπίστηκε η ανήλικη, ενώ προσήχθη και ένας άνδρας.

Η μητέρα και οι παππούδες της 4χρονης, αναγνώρισαν τη μικρή στις φωτογραφίες και απευθύνθηκαν αμέσως στην γερμανική αστυνομία. Από τις καταθέσεις τους, η αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας (09/10) προχώρησε και στην προσαγωγή ενός άνδρα στην Κάτω Σαξονία.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες της 4χρονης εντοπίστηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο και η αστυνομία εκτιμά βάσει στοιχείων ότι η κακοποίηση ξεκίνησε τον Οκτώβριο της περασμένης χρονιάς. Μάλιστα, αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τις φωτογραφίες της, καθώς μέχρι χθες δεν είχαν απολύτως κανένα στοιχείο και η ζωή της μικρής βρισκόταν σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η μικρούλα στα βίντεο εμφανίζεται ξανθιά, αδύνατη και ταλαιπωρημένη, ενώ μιλά γερμανικά.
Ο γενικός εισαγγελέας Georg Ungefuk της Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είπε αναφορικά με τον συλληφθέντα: «Είναι Γερμανός πολίτης και αυτή τη στιγμή κρατείται και ανακρίνεται. Η μικρή είναι επίσης Γερμανίδα και ηλικίας 4 ετών».

Τέλος, σύμφωνα με την dailymail, δεν υπάρχει πληροφόρηση για το αν ο προσαχθείς έχει συγγένεια με την μικρή.

Σχετικές ειδήσεις