ΚΟΣΜΟΣ

Μαρτυρία – σοκ από σκλάβα του σεξ: Όσες είχαμε στήθος μάς βίαζαν

Μαρτυρία – σοκ από σκλάβα του σεξ: Όσες είχαμε στήθος μάς βίαζαν

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η σοκαριστική περιγραφή μίας γυναίκας Γιαζίντι για τα όσα έζησε στα χέρια των τζιχαντιστών.

Γυναίκα, η οποία για αρκετό διάστημα υπέφερε στα χέρια των μελών του Ισλαμικού Κράτους, αποκαλύπτει με φρικιαστικές λεπτομέρειες πώς οι τζιχαντιστές αποφάσιζαν αν μπορούσαν ή όχι να βιάζουν τις αιχμάλωτές τους.

453D863700000578 4971510 image a 6 1507756817839

«Αν είχαμε στήθη, μας έστελναν για να μας βιάσουν, αλλά αν δεν είχαμε ακόμη, μας πετούσαν στη φυλακή μέχρι να υποστούμε το ίδιο μαρτύριο μετά από τρεις μήνες», αποκάλυψε η γυναίκα στον ιστότοπο Ηenry jackson society.

Η γυναίκα που αναφέρεται ως «Θύμα 1», ανέφερε ότι έμεινε έγκυος μετά από βιασμό και ότι προσπάθησαν να την πετάξουν από τις σκάλες για να αποβάλει. Όπως ανέφερε, η ίδια στο δωμάτιο της υπήρχαν κι άλλα μικρά κορίτσια που κακοποιούνταν. Ενώ, όταν προσπάθησε η γυναίκα να αποδράσει, την έπιασαν και ως τιμωρία, βιάστηκε από 6 άνδρες.

Η ίδια αναφέρει πως υπάρχει ολόκληρο οργανωμένο σχέδιο πίσω από αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, καθώς η τρομοκρατική οργάνωση ωθεί τους στρατιώτες να έχουν σκλάβες τους σεξ και παιδιά, επειδή πληρώνονται για κάθε μία που αποκτούν.

Σχετικές ειδήσεις