ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο - σοκ: Η ανατριχιαστική στιγμή που απαγωγέας αρπάζει παιδί μέσα από τα χέρια του πατέρα

Βίντεο - σοκ: Η ανατριχιαστική στιγμή που απαγωγέας αρπάζει παιδί μέσα από τα χέρια του πατέρα

Την ώρα που ένας πατέρας κάνει τα ψώνια του σε υπαίθρια αγορά της Κίνας, κρατώντας τη μικρή του κόρη από το χέρι, ένας άνδρας τον προσεγγίζει και προσπαθεί με τη βία να του αρπάξει το παιδί που κοιτά σοκαρισμένο.

Το φρικιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Jilamusi της Κίνας. Όπως βλέπετε και στις σοκαριστικές εικόνες, το μικρό παιδάκι παρακολουθεί τον πατέρα του, σύμφωνα με την αγγλική The Sun, να κάνει αγορές σε τοπική υπαίθρια αγορά, ενώ στο πίσω μέρος ένας άνδρας με κουκούλα περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να τους επιτεθεί.

Μόλις οι δυο τους απομακρύνονται από τον πάγκο, άνδρας τούς πλησιάζει και προσπαθεί βίαια να αρπάξει το κοριτσάκι. Ο απελπισμένος πατέρας στην προσπάθεια να σώσει το παιδί του, χτυπά τον απαγωγέα στους όρχεις, με αποτέλεσμα αυτός να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με τα σχόλια που έχει συγκεντρώσει το βίντεο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας προσπάθησε να αρπάξει παιδί, καθώς αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τον έχουν δει να παραμονεύει εκεί τις τελευταίες ημέρες.

Πηγή: thesun

Σχετικές ειδήσεις