ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε σε ποτάμι – Τι αποκαλύπτουν τα ευρήματα στα ρούχα του

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε σε ποτάμι – Τι αποκαλύπτουν τα ευρήματα στα ρούχα του

Το πτώμα που βρέθηκε σε ένα ποτάμι στην Παταγονία είναι πιθανό να ανήκει στον Σαντιάγο Μαλδονάδο, έναν ακτιβιστή η εξαφάνιση του οποίου συγκλόνισε την Αργεντινή, καθώς η ταυτότητά του ανακαλύφθηκε μέσα σε μια τσέπη των ρούχων που φόραγε, γνωστοποίησε την Τετάρτη η οικογένειά του.

Μολονότι ο Τύπος της Αργεντινής, επικαλούμενος πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, θεωρεί δεδομένο ότι το πτώμα ανήκει πράγματι στον Μαλδονάδο, η οικογένειά του αρνείται ακόμη να το επιβεβαιώσει και θα περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

«Το ότι βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα στα ρούχα, συμπεριλαμβανομένης της ταυτότητάς του, δεν συνεπάγεται την αναγνώρισή του. Το πτώμα θα υποβληθεί σε νεκροψία τις επόμενες ημέρες στο Μπουένος Άιρες», τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ένας ειδικός που βοηθά την οικογένεια, ο Αλεχάντρο Ιντσαουρέγκι.

Το πτώμα αναμενόταν να μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Μπουένος Άιρες, όπου ιατροδικαστές θα προχωρήσουν σε εξέταση DNA για την ταυτοποίηση του θύματος.

Η νεκροψία αναμένεται επίσης να αποκαλύψει τα αίτια του θανάτου του—είτε οφειλόταν στους άνδρες της χωροφυλακής, είτε σε δυστύχημα.

Πηγή: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων