ΚΟΣΜΟΣ

Τεράστιος λευκός καρχαρίας επιτέθηκε σε έφηβη: Πώς την έσωσε ο πατέρας της (vid)

Τεράστιος λευκός καρχαρίας επιτέθηκε σε έφηβη: Πώς την έσωσε ο πατέρας της (vid)

Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί η εκδρομή μιας οικογένειας στην Αυστραλία, όταν τεράστιος λευκός καρχαρίας επιτέθηκε σε 15χρονη που έκανε καγιάκ

Η 15χρονη Sarah Williams, έκανε κανό με την οικογένειά της σε μια παραλία κοντά στο Νόρμανβιλ, νότια της Αδελαϊδας όταν εμφανίστηκε ξαφνικά από το βυθό ένας τεράστιος καρχαρίας ρίχνοντάς την στη θάλασσα.

«Γύρισα κι είδα μέσα στα νερά τον τεράστιο καρχαρία να περιστρέφεται προσπαθώντας να πιάσει τη Sarah, την ώρα που εκείνη επιχειρούσε να ξανανέβει στο κανό», είπε ο πατέρας της.

Ο πατέρας της 15χρονης βρισκόταν με το γιο του σ’ ένα μικρό σκάφος, περίπου 30 μέτρα μακριά. Έβαλε μπρος το σκάφος και πλησίασε την κόρη του. Όπως υπογράμμισε αν αργούσε δέκα δευτερόλεπτα παραπάνω, η κόρη του θα ήταν τώρα νεκρή.

Μάλιστα, αφού ανέβασε την 15χρονη στο σκάφος του, απασχόλησε τον καρχαρία έως ότου προλάβουν να βγουν στη στεριά με ασφάλεια και η σύζυγός του και μια φίλη τους που επίσης έκαναν καγιάκ λίγο πιο μακριά.

Η 15χρονη γλίτωσε με μικροτραύματα, μώλωπες και εκδορές. «Ήταν σαν την ταινία “Τα σαγόνια του Καρχαρία”», δήλωσε.

Ο πατέρας έδειξε στην κάμερα τα σημάδια που άφησαν τα σαγόνια του καρχαρία στο κανό της κόρης του.

Πάντως η οικογένεια δήλωσε ότι δεν πρόκειται ποτέ να επιστρέψει στην περιοχή αυτή για διακοπές, σύμφωνα με τον Guardian.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε το βίντεο!

Σχετικές ειδήσεις