ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στη Μαδρίτη: Εκκενώθηκε κεντρικός δρόμος της πόλης

Συναγερμός στη Μαδρίτη: Εκκενώθηκε κεντρικός δρόμος της πόλης

Αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 09:15 ώρα Ελλάδας η κυκλοφορία στο κέντρο της Μαδρίτης, όπου λίγο νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός,καθώς η ισπανική αστυνομία εντόπισε ένα ύποπτο όχημα, το οποίο εγκατέλειψε τρέχοντας καταμεσής του δρόμου ένας άνδρας.

Την εξέλιξη επιβεβαίωσε μέσω Twitter η ισπανική αστυνομία

Νωρίτερα, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, οι Αρχές έχουν αποκλείσει όλη την περιοχή περιμετρικά της λεωφόρου για λόγους ασφαλείας, με ισχυρές δυνάμεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών να βρίσκονται στο σημείο, όπου βρίσκεται το όχημα, στη συμβολή της Gran Via με την οδό San Bernardo.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί ως κλεμμένο και αναγνωρίστηκε στο όνομα μιας γυναίκας που κατοικεί στη Βαρκελώνη.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως το όχημα σταμάτησε ξαφνικά στη μέση του δρόμου με τα αλάρμ ανοικτά. Τότε, ο οδηγός του πετάχτηκε έξω από αυτό και άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι ισπανικές αρχές επιστράτευσαν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά προκειμένου να εντοπίσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ επί τόπου βρίσκεται και ένα γερανοφόρο όχημα, για να απομακρύνει το αυτοκίνητο.

Σχετικές ειδήσεις