ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε την αδερφή της με 68 μαχαιριές - Προσποιούνταν ότι προσπαθούσε να τη σώσει

Σκότωσε την αδερφή της με 68 μαχαιριές - Προσποιούνταν ότι προσπαθούσε να τη σώσει

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που η δολοφόνος της Saima Khan ζητά από τους αστυνομικούς βοήθεια για να σωθεί η αδερφή της, που πριν λίγο δολοφόνησε η ίδια.

nintchdbpict000362738494

Οι αστυνομικοί φτάνουν στο σπίτι, όπου διαπράχθηκε η δολοφονία της μητέρας 4 παιδιών Saima Khan στο Λούτον, και βρίσκουν απέξω την Sabah Khan να ουρλιάζει ότι προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία της αδερφής της με ένα φουλάρι.

Η ίδια ισχυρίζεται στους αστυνομικούς ότι η αιμορραγία της αδερφής της οφείλεται στα σπασμένα γυαλιά που βρέθηκαν δίπλα από το πτώμα της.

Ωστόσο, σύντομα τα ψέματα της αποκαλύφθηκαν και η 27χρονη Sabah Khan καταδικάστηκε σε ισόβια για την δολοφονία της αδερφής της.

nintchdbpict000362237756

Η δολοφόνος ήθελε να ξεφορτωθεί την αδερφή της γιατί διατηρούσε σχέσεις με τον κουνιάδο της.

Έτσι κατέστρωσε το αρρωστημένο της σχέδιο. Η άτυχη 34χρονη Saima είχε πάει σε μία κηδεία το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της, την ίδια ώρα η αδερφή της βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τα παιδιά της 34χρονης. Η δολοφόνος τηλεφώνησε στο θύμα και το παρακάλεσε να επιστρέψει άμεσα στο σπίτι γιατί τα παιδιά φώναζαν. Η Saima επέστρεψε άμεσα και η αδερφή της την κατακρεούργησε με 68 μαχαιριές.

Σχετικές ειδήσεις