ΚΟΣΜΟΣ

«Βόμβα» στο Χόλιγουντ: Ο ηθοποιός Λούι Σ.Κ. παραδέχτηκε τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

«Βόμβα» στο Χόλιγουντ: Ο ηθοποιός Λούι Σ.Κ. παραδέχτηκε τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

«Έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου»

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Λούι Σ.Κ. παραδέχτηκε σήμερα απερίφραστα ότι οι γυναίκες που τον κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση λένε την αλήθεια και δήλωσε ότι λυπάται για τις πράξεις του.

«Αυτές οι ιστορίες είναι αληθινές» έγραψε ο βραβευμένος με Έμι καλλιτέχνης σε μια ανακοίνωση που έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πρακτορείο Reuters και σε άλλα μέσα ενημέρωσης. «Έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου», πρόσθεσε.

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη στην εφημερίδα New York Times, πέντε γυναίκες κατηγόρησαν τον Λούι Σέκελι, γνωστότερο με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Λούι Σ.Κ., για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο ηθοποιός προέβη σε αυτήν την ανακοίνωση αφού ανεστάλη η προβολή της νέας του ταινίας, με τίτλο "I love you daddy" και το δίκτυο Netflix ακύρωσε ένα προγραμματισμένο σόου με πρωταγωνιστή τον ίδιο, εξαιτίας των καταγγελιών αυτών.

«Έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου. Και προσπάθησα να μάθω από αυτές. Και να τις αποφύγω. Τώρα αντιλαμβάνομαι την έκταση των συνεπειών των πράξεών μου. Έμαθα χθες πόσο άσχημα αισθάνθηκαν με τον εαυτό τους αυτές οι γυναίκες που με θαύμαζαν», πρόσθεσε στην ανακοίνωσή του.

«Την εποχή εκείνη έλεγα ότι δεν έκανα τίποτα κακό αφού δεν έδειχνα ποτέ το πέος μου χωρίς να ρωτήσω πρώτα, κάτι που είναι αληθές επίσης. Όμως αυτό που έμαθα αργότερα στη ζωή μου, πολύ αργά, είναι ότι όταν έχεις εξουσία πάνω σε κάποιον, το να ζητάς να κοιτάξει το όργανό σου δεν είναι ερώτηση. Για εκείνες, ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Η εξουσία που είχα επάνω τους ήταν ότι με θαύμαζαν. Και εγώ το εκμεταλλεύτηκα με ανεύθυνο τρόπο», ομολόγησε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο 50χρονος ηθοποιός, που έχει τιμηθεί έξι φορές με βραβείο Έμι, είναι διάσημος στις ΗΠΑ, όχι όμως και ιδιαίτερα γνωστός στο εξωτερικό.

Σχετικές ειδήσεις