ΚΟΣΜΟΣ

Ακόμα ένας σκηνοθέτης στο σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων

Ακόμα ένας σκηνοθέτης στο σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων

Στο σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων φέρεται να εμπλέκεται τώρα ο Ιταλός σκηνοθέτης Fausto Brizzi

Σύμφωνα με δέκα γυναίκες, ο Brizzi φέρεται να τις παρενόχλησε σεξουαλικά κατά την διάρκεια ακροάσεων στο γραφείο του.

Πιο συγκεκριμένα, οι γυναίκες αυτές δήλωσαν ότι ο σκηνοθέτης τις ανάγκασε να τον φιλήσουν, γδύθηκε και αυνανίστηκε μπροστά τους και σε μια περίπτωση φέρεται να υποχρέωσε μια κοπέλα να κάνει σεξ μαζί του.

Οι δυο γυναίκες που αποφάσισαν να μιλήσουν ενώπιον της τηλεοπτικής κάμερας δείχνοντας το πρόσωπό τους είναι η «Μις Ιταλία 2014» Clarissa Marchese και το μοντέλο Alessandra Guilia Bassi. Ερωτώμενες γιατί δεν μίλησαν νωρίτερα για τα περιστατικά, αρκετές γυναίκες δήλωσαν ότι αισθάνθηκαν ντροπή ή φοβήθηκαν ότι δεν θα τις πίστευαν, ενώ άλλες δήλωσαν ότι δεν είχαν τα μέσα για να αντιμετωπίσουν τον Brizzi στο δικαστήριο

Ο 48χρονος σκηνοθέτης, απάντησε ότι δεν συνευρέθηκε ποτέ του με γυναίκες οι οποίες δεν είχαν εκφράσει την συναίνεση και την συγκατάθεσή τους, ενώ παράλληλα «διαψεύδει ότι έδωσε εντολή στον δικηγόρο του να διαπραγματευθεί αποζημίωση προς φερόμενα ως θύματα παρενοχλήσεων. Κατά συνέπεια, θα κινήσω νόμιμη διαδικασία κατά όλων όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο», συμπλήρωσε ο Ιταλός σκηνοθέτης.

Πηγή: thelocal

Φωτογραφία: Ansa

Σχετικές ειδήσεις