ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Θα είναι ο Πούτιν υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2018; Τι απαντά το Κρεμλίνο

Ρωσία: Θα είναι ο Πούτιν υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2018; Τι απαντά το Κρεμλίνο

Παρατείνει την αγωνία των Ρώσων ψηφοφόρων δημιουργεί η απάντηση που έδωσε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντιμίτρι Πεσκόφ σε ερώτημα που του τέθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο την υποψηφιότητας του Βλαντιμίρ Πούτιν στις εκλογές του 2018. «Προς το παρόν είναι άγνωστο, αν ο Πούτιν θα θέσει υποψηφιότητα για την επόμενη προεδρική θητεία. Όπως γνωρίζετε ο ίδιος δεν έχει πει τίποτα για το θέμα αυτό».

Ο Πεκσόφ ανακοίνωσε επίσης ότι ο Ρώσος πρόεδρος συναντήθηκε σήμερα (17/11) με τον πρόεδρο του Κέντρου Στρατηγικών Μελετών και πρώην υπουργό οικονομικών Αλεξέι Κουντρίν.

Στο ερώτημα, αν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, στην συνάντηση που είχε σήμερα με τον Αλεξεί Κουντρίν, συζήτησε μαζί του το ενδεχόμενο να εκπονήσει ο Κουντρίν το τμήμα του προεκλογικού του προγράμματος του Πούτιν που αφορά την οικονομία, ο Πεσκόφ απάντησε λέγοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν έκανε καμία τέτοια δήλωση.

Οι προεδρικές εκλογές στην Ρωσία θα διεξαχθούν στις 18 Μαρτίου του 2018 ενώ η προεκλογική εκστρατεία θα ξεκινήσει επίσημα εντός του Δεκεμβρίου του 2017.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Σχετικές ειδήσεις