ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Αρραβωνιάστηκε ο πρίγκιπας Χάρι

Βρετανία: Αρραβωνιάστηκε ο πρίγκιπας Χάρι

Το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε τους αρραβώνες του πρίγκιπα Χάρι με της αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι αρραβωνιάστηκε την αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ και ο γάμος τους θα γίνει την άνοιξη του 2018, ανακοίνωσε ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το παλάτι του Κένσιγκτον.

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η αυτού υψηλότης ο πρίγκιπας της Ουαλίας με χαρά ανακοινώνει τον αρραβώνα του Πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.

Ο γάμος θα διεξαχθεί την άνοιξη του 2018. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ημέρα της τελετής θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Η αυτού υψηλότης και η κυρία Μαρκλ αρραβωνιάστηκαν νωρίτερα μέσα στο μήνα στο Λονδίνο. Ο πρίγκιπας Χάρι έχει ενημερώσει τη Βασίλισσα και άλλα στενά μέλη της οικογένειας. Ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε, επίσης, την ευλογία της οικογένειας της κυρίας Μαρκλ.

Το ζευγάρι θα ζήσει στο Νότιγχαμ Κότατζ στο Παλάτι του Κέσινγκτον».

kensington

Ο Χάρι, 33 ετών, είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, και η Μέγκαν 36 ετών, είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Suits».

«Η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου είναι ενθουσιασμένοι για το ζευγάρι και τους εύχονται κάθε ευτυχία», δήλωσε εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ.

Οι δύο τους συναντήθηκαν τον Ιούλιο 2016 με πρωτοβουλία κοινών φίλων. Ο πρίγκιπας Χάρι επιβεβαίωσε επισήμως την σχέση τους πριν από μήνες όταν επέπληξε τα μέσα ενημέρωσης για εισβολή στη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ, αλλά μόλις τον Σεπτέμβριο έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί στους Invictus Games του Τορόντο.

Σχετικές ειδήσεις