ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Την κρατούσε όμηρο επί δέκα χρόνια και τη βίαζε

Φρίκη: Την κρατούσε όμηρο επί δέκα χρόνια και τη βίαζε

Την κρατούσεαιχμάλωτη σε υπόγειο επί δέκα χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 29χρονη Ρουμάνα στη Νότια Ιταλία καθώς ένας 52χρονος την κρατούσε αιχμάλωτη σ’ ένα υπόγειο, τη βίαζε επί δέκα χρόνια και μάλιστα απέκτησε δύο παιδιά μαζί της.

Η υπόθεση ήρθε τυχαία στο φως έπειτα από έλεγχο της τροχαίας, όταν παρατήρησαν ότι ο 9χρονος γιος του 52χρονου ήταν υποσιτισμένος με βρώμικα ρούχα και ζήτησαν να μιλήσουν με τη μητέρα του. Ο 52χρονος Aloisio Francesco Rosario Giordano αναγκάστηκε να τους οδηγήσει στο σπίτι του, στο υπόγειο του οποίου βρήκαν αλυσοδεμένη τη γυναίκα.

Δίπλα στην 29χρονη Ρουμάνα καθόταν ένα υποσιτισμένο κοριτσάκι τριών ετών. Η γυναίκα είχε πάει στην Ιταλία για να εργαστεί ως οικιακή βοηθός. Φρόντιζε την άρρωστη γυναίκα του Giordano, αλλά μετά το θάνατό της ο 52χρονος την κλείδωσε στο υπόγειο και την αλυσόδεσε στο κρεβάτι. Τη χτυπούσε και τη βίαζε συνεχώς, ακόμη και όταν ήταν έγκυος.

Στους αστυνομικούς είπε ότι όλο το διάστημα της αιχμαλωσίας της δεν είχε καμία επαφή με τον έξω κόσμο, ενώ έφερε στον κόσμο τα δύο παιδιά χωρίς καμία ιατρική βοήθεια.

Ο Giordano που ήταν γνωστός στις Αρχές από προηγούμενες υποθέσεις ενδοοικογενειακής και σεξουαλικής βίας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή όπου περιμένει να δικαστεί.

Την 29χρονη και τα δύο παιδιά ανέλαβαν οι υπηρεσίες πρόνοιας.

Πηγή: corriere.it

Σχετικές ειδήσεις