ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Ποια είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός που θα παντρευτεί ο πρίγκιπας Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ: Ποια είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός που θα παντρευτεί ο πρίγκιπας Χάρι

Ο γάμος θα γίνει την άνοιξη του 2018 - Το ζευγάρι θα μείνει στο παλάτι του Κέσινγκτον

Αμερικανή και «δυναμικά ανεξάρτητη», η 36χρονη ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, που θα παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι την άνοιξη 2018, φέρνει μαζί της έναν άνεμο φρεσκάδας στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Όταν το όνομά της εμφανίσθηκε στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων, εδώ και έναν περίπου χρόνο, η Αμερικανίδα με τα μαύρα μακριά μαλλιά και τη λεπτή φιγούρα, δικηγόρος στην τηλεοπτική σειρά «Suits», ήταν σχεδόν άγνωστη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Από την δημοσιοποίηση και την επισημοποίηση της σχέσης τους μετά την κοινή τους εμφάνιση στους Invictus Games, τα φωτογραφικά στιγμιότυπα αρχίζουν να κατακλύζουν τις σελίδες των εφημερίδων και των περιοδικών.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο πρίγκιπας Χάρι έχει ήδη παρουσιάσει την εκλεκτή του στη γιαγιά του, τη βασίλισσα Ελισάβετ. Η Μέγκαν Μαρκλ έχει σπουδάσει σε σχολή Επικοινωνίας και είναι κόρη του Τόμας Μαρκλ, διευθυντή φωτογραφία σε τηλεοπτικές σειρές, και της Γκλόρια, καθηγήτριας γιόγκα. Όπως και ο Χάρι, έχει πλούσια φιλανθρωπική δράση.

Μοναδικό «ψεγάδι», σύμφωνα με τα ταμπλόιντ, η ηθοποιός, τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον Χάρι, είναι διαζευγμένη και φωτογραφίες της με τον πρώτο σύζυγό της, Αμερικανό παραγωγό, αρχίζουν να ξεθάβονται, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τίποτε από αυτά δεν μπορεί να εμποδίσει έναν βασιλικό γάμο, σύμφωνα με τη βιογράφο του πρίγκιπα Χάρι Πένι Τζούνορ.

Δυναμικά ανεξάρτητη

Για την Daily Mail, «είναι ευχάριστο να βλέπεις αυτό που έχουν κοινό ο ανέμελος πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Αυτός που είναι λιγότερο ξεκάθαρο αντίθετα είναι πώς ορισμένες γυναίκες της βασιλικής οικογένειας θα αντιμετωπίσουν μία τόσο δυναμικά ανεξάρτητη νεαρή γυναίκα».

Η Μέγκαν Μαρκλ διατυπώνει με κάθε ευκαιρία τις φεμινιστικές της πεποιθήσεις, καλλιεργημένες από την παιδική της ηλικία στο Λος Αντζελες. Δραστηριοποιείται στον ΟΗΕ στο θέμα της θέσης των γυναικών. Σε ομιλία της το 2015 κατά την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας καλούσε τις γυναίκες να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί: «Οι γυναίκες πρέπει να έχουν θέση στο τραπέζι και σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν τους το αρνούνται, τότε πρέπει να φτιάχνουν το δικό τους τραπέζι».

«Υπερήφανος για την επιτυχία» της Μέγκαν, ο ετεροθαλής αδελφό της Τόμας Μαρκλ τζούνιορ είχε παροτρύνει πρόσφατα τον Χάρι «να κάνει την πρόταση» και δήλωσε στη Daily Mail ότι «η αδελφή του υπήρξε πάντοτε η πριγκίπισσα της οικογένειας». «Και τώρα που θα γίνει μία αληθινή πριγκίπισσα, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος».

Σχετικές ειδήσεις