ΚΟΣΜΟΣ

«Miss 50 plus» αναδείχθηκε συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων στη Γερμανία!

«Miss 50 plus» αναδείχθηκε συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων στη Γερμανία!

Στον διαγωνισμό ομορφιάς συμμετείχαν 750 γυναίκες απ΄ όλη τη Γερμανία και ο τελικός διεξήχθη το Σάββατο στο παλάτι του Όλντεμπουργκ στην Κάτω Σαξονία.

Η συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων Μανουέλα Τόμα Αντόφο κατέκτησε τον τίτλο «Miss 50 plus» σε διαγωνισμό στη Γερμανία, στον οποίο πήραν μέρος 20 φιναλίστ ηλικίας πάνω από 50 ετών. Η Μανουέλα Τόμα Αντόφο, γεννήθηκε στη Λειψία, από μητέρα Γερμανίδα και πατέρα γιατρό από τη Γκάνα, είναι σύμβουλος μέσων μαζικής ενημέρωσης και συγγραφέας αστυνομικών θρίλερ. «Η Μανουέλα Τόμα – Αντόφο αντιπροσωπεύει μια γενιά γυναικών που διακρίνονται για την αυτοπεποίθηση, τη γοητεία, την ευφυΐα και τη φυσική ομορφιά» ανέφερε ο διοργανωτής της εκδήλωσης Ραλφ Κλέμερ.

καλλιστεια

Στην 12μελή κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο πρίγκιπας του Άνχαλτ και η Μις Γερμανία 2017 Σοράγια Κόχλμαν και ο πάστορας Γιούργκεν Σβαρτζ από την Γκροσενκνίτερ. Ο προτεστάντης θεολόγος είχε υποβάλει αίτηση για μια θέση στην κριτική επιτροπή δηλώνοντας: «Θα ήθελα να συναντήσω την τρίτη πιο όμορφη γυναίκα μετά τη σύζυγό μου και τη μητέρα μου». Σε συνέντευξή του στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa είχε αναφέρει πριν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού: «Για μένα, το να έχεις ένα όμορφο πρόσωπο σημαίνει να είσαι σε θέση να αναγνωρίζεις και να διαβάζεις συναισθήματα, διαθέσεις, αντιδράσεις».

Σχετικές ειδήσεις