ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Σοκ: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο οι Aρχές τουSuffolk, στη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσαν τα επίσημα στοιχεία για την στυγερή δολοφονία μία γυναίκας από τον σύζυγό της που αυτοκτόνησε

Ο 65χρονος Richard Pitkin, από τη Βρετανία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στο λαιμό την 58χρονη σύζυγό του Sarah, μέσα στο σπίτι τους στο Stowmarket κι έπειτα κρεμάστηκε.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο Pitkin που ήταν παντρεμένος με τη Sarah επί 37 χρόνια και είχαν αποκτήσει μαζί 4 παιδιά, έλαβε στην πόρτα του ένα ανώνυμο σημείωμα το οποίο έγραφε πως η σύζυγός του τον απατούσε, διατηρώντας σχέση με άλλον άνδρα τους τελευταίους μήνες.

Τότε, ο 65χρονος φέρεται να είπε σε έναν από τους γιους του να φύγει από το σπίτι, προκειμένου να συζητήσει με τη μητέρα του τα οικονομικά, καθώς το ζευγάρι ήταν σε διάσταση για κάποιο χρονικό διάστημα.

Όταν έπειτα από λίγη ώρα, ο γιος τους επέστρεψε διαπίστωσε πως η πόρτα είχε σφραγιστεί από μέσα, ώστε να μην μπορεί κάποιος να την ανοίξει. Έτσι, κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και βρήκαν στην κρεβατοκάμαρα τα πτώματα των δύο συζύγων κι ένα σημείωμα στην πόρτα το οποίο έγραφε: «Σας παρακαλώ μην μπείτε. Καλέστε την αστυνομία και πείτε ότι λυπάμαι που πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτό».

Σημειώνεται ότι οι δύο σύζυγοι αν και δεν είχαν πάρει διαζύγιο φέρονταν να ήταν σε διάσταση, με την 58χρονη να είναι αυτή που είχε πάρει αυτή την απόφαση.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το έγκλημα (26 Φεβρουαρίου) ανακοινώθηκε επίσημα από τον εισαγγελέα πως ο ιατροδικαστής κατέληξε ότι η Sarah δολοφονήθηκε άγρια από τον εν διαστάσει σύζυγό της και πως ο θάνατος του Richard οφείλεται σε αυτοκτονία.

Σχετικές ειδήσεις