ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με την εξαφάνιση 22χρονης Ελληνίδας στο Λονδίνο - Τα ίχνη της χάθηκαν στις 24 Δεκεμβρίου

Θρίλερ με την εξαφάνιση 22χρονης Ελληνίδας στο Λονδίνο - Τα ίχνη της χάθηκαν στις 24 Δεκεμβρίου

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Βρετανίας από την εξαφάνιση 22χρονης ελληνικής καταγωγής. Η κοπέλα εξαφανίστηκε στις 24 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Χαριγκέϊτ και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η 22χρονη Iuliana Tudos, που έχει ελληνική και ρωσική καταγωγή, εθεάθη για τελευταία φορά την Παραμονή των Χριστουγέννων στην οδό Camden στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα), μετά από μία έξοδο με τους φίλους της. Τούς είπε ότι ήθελε να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι της στο Finsbury Park και ότι θα τους έβλεπε αργότερα σε άλλο σπίτι στο Ένφιλντ.

Από εκείνη τη στιγμή, η 22χρονη δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής. Η οικογένειά της όλες αυτές τις ημέρες αγωνιά, καθώς, όπως λένε, όσοι την γνώριζαν, δεν ήταν του χαρακτήρα της.

image

Η 22χρονη Iuliana έχει ύψος 1,55 και είναι ελληνικής και ρωσικής καταγωγής. Είναι αδύνατη και φοράει γυαλιά. Την τελευταία φορά που την είδαν φορούσε ένα κόκκινο φούτερ με κουκούλα, ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα παπούτσια.

Επίσης, κρατούσε μία ασπρόμαυρη τσάντα η οποία έγραφε επάνω «Μαχόμαστε κατά των πειραμάτων σε ζώα». (“Fighting Against Animal Testing”)

Οι αρχές απευθύνουν έκκληση σε όποιον είδε ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία τηλεφωνικά ή στο Twitter.

Βρήκαν πτώμα νεαρής σε πάρκο

Το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της Iuliana περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, την Τετάρτη βρέθηκε σε πάρκο το πτώμα νεαρής κοπέλας, της οποίας τα χαρακτηριστικά έμοιαζαν με εκείνα της αγνοούμενης 22χρονη. Ωστόσο, προς το παρόν η αστυνομία δεν μπορεί να ανακοινώσει τίποτα, αν δεν εξακριβωθεί η ταυτότητα της σορού.