ΚΟΣΜΟΣ

Καλιφόρνια: Θα έφευγαν από την πόλη οι γονείς που βασάνιζαν τα 13 τους παιδιά

Καλιφόρνια: Θα έφευγαν από την πόλη οι γονείς που βασάνιζαν τα 13 τους παιδιά

Σχεδίαζαν να εγκαταλείψουν την Καλιφόρνια λίγο πριν τους συλλάβουν -Η φρίκη που ζούσαν τα 13 αδέρφια, ηλικίας από 2 έως 29 ετών, αποκαλύφθηκε όταν ένα από αυτά, ένα 17χρονο κορίτσι, κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι - κολαστήριο και να ενημερώσει την Αστυνομία.

Ο David Allen Turpin και η σύζυγός του Louise Anna Turpin την παραμονή της σύλληψής τους είχαν συνάντηση με φίλο τους καθώς ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν γιατί θα έφευγαν από το Perris, της Καλιφόρνιας.

«Τους είδα περίπου στις 7 με 8 το Σάββατο (13/01). Δεν είπαν πού ή πότε θα έφευγαν. Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν είδα τις φωτογραφίες στην τηλεόραση δύο νύχτες αργότερα», είπε ο φίλος τους.

Η Αστυνομία που διέσωσε τα παιδιά αποκάλυψε ότι το σπίτι είχε ανθρώπινα περιττώματα παντού. «Η μυρωδιά ήταν τρομερή. Υπήρχαν περιττώματα και ούρα παντού. Αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι είναι αλυσοδεμένοι. Δεν έχουν πού να κάνουν την ανάγκη τους», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Παράλληλα, ιδιοκτήτες προηγούμενων σπιτιών όπου ζούσε η οικογένεια αποκάλυψαν ότι είχαν βρει σημάδια από γρατζουνιές στις πόρτες και τις ντουλάπες όπου ίσως φυλάκιζαν τα παιδιά.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο David και η Louise Turpin ζούσαν στο Fort Worth, στο Τέξας, από το 1992 μέχρι και το 1999. Οι νέοι ιδιοκτήτες που μετακόμισαν αργότερα στο σπίτι ισχυρίζονται ότι ήταν σε κακή κατάσταση. Βρήκαν γρατζουνιές στις πόρτες, ενώ το χαλί ήταν γεμάτο λεκέδες. Αρχικά νόμιζαν ότι τα σημάδια είχαν προκληθεί από ζώα. Μάλιστα έβγαλαν φωτογραφίες από το πάτωμα, τους τοίχους και τις πόρτες.

Αργότερα η οικογένεια μετακόμισε στο Rio Vista, όπου και έζησαν για τα επόμενα 10 χρόνια. Ο επόμενος ιδιοκτήτης του σπιτιού τους εκεί δήλωσε ότι βρήκε ασυνήθιστα ανοίγματα στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας. Πιστεύει ότι κρατούσαν φυλακισμένα εκεί τα παιδιά τους.

Ο 57χρονος David Allen Turpin και η σύζυγός του Louise Anna Turpin αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον δικαστηρίου στην κομητεία Ρίβερσαϊντ της Καλιφόρνια, όπου θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για βασανιστήρια και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Πηγή φωτογραφίας: Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις