ΚΟΣΜΟΣ

Την Τρίτη (23/01) η κηδεία της τραγουδίστριας των Cranberries, Dolores O' Riordan

Την Τρίτη (23/01) η κηδεία της τραγουδίστριας των Cranberries, Dolores O' Riordan

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν την Τρίτη (23/01) συγγενείς και φίλοι στην τραγουδίστρια τωνCranberries,Dolores O' Riordan

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Cranberries Dolores O' Riordan, η οποία πέθανε τη Δευτέρα (15/01) σε ηλικία 46 ετών, θα κηδευτεί την την Τρίτη (23/01) στην Ιρλανδία, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τη Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Ιρλανδίας.

Η κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη στις 11.30 το πρωί στον ιερό ναό Saint-Ailbe στο Μπαλιμπρίγκεν (νοτιοδυτικά), μια πόλη που βρίσκεται σε απόσταση 18 χλμ από το Λίμερικ, όπου ιδρύθηκε το δημοφιλές συγκρότημα της ροκ μουσικής.

Μετά την τελετή θα ακολουθεί η «ταφή παρουσία μονάχα της οικογένειας» επισήμανε η Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Ιρλανδίας σε ένα δελτίο τύπου.

Το κοινό θα μπορεί να πάει την Κυριακή (21/01) στην εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ του Λίμερικ, από τις 12.30 έως τις 16.00, και «η σορός της εκλιπούσας θα μεταφερθεί στον οίκο κηδειών Cross, στο Μπαλινίτι, στην κομητεία Λίμερικ, τη Δευτέρα, από τις 16.00» τοπική ώρα.

Οι επίσκοποι διευκρινίζουν ότι στην εκκλησία Saint-Ailbe, χωρητικότητας 200 ανθρώπων, θα μπορούν να προσέλθουν «αυστηρά η οικογένεια και οι στενοί φίλοι» της τραγουδίστριας. Ζήτησαν από τα ΜΜΕ να μην μπουν στο εσωτερικό του ναού ή στον προαύλιο χώρο, επισημαίνοντας ότι θα οριστεί ένας χώρος για τους δημοσιογράφους.

Η κηδεία θα μεταδοθεί απευθείας από τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Limerick FM, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σχετικές ειδήσεις