ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος: Βρετανικό τηλεπαιχνίδι παρουσιάζει τον Μέγα Αλέξανδρο ως Σκοπιανό (video)

Σάλος: Βρετανικό τηλεπαιχνίδι παρουσιάζει τον Μέγα Αλέξανδρο ως Σκοπιανό (video)

Κι ενώ οι Βρετανοί παίκτες είπαν με σιγουριά ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας, η βρετανική παραγωγή του παιχνιδιού γνώσεων είχε άλλη άποψη… εντελώς ανιστόρητη και επικίνδυνη!

Ανιστόρητοι και επικίνδυνοι οι Βρετανοί: Δύο παίκτες έχασαν 23.000 λίρες γιατί απάντησαν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας

Το ποσό των 23.000 λιρών έχασε μέσα από τα χέρια του ένα ζευγάρι Βρετανών που έπαιξε σε ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, όταν του τέθηκε η ερώτηση «τι εθνικότητας ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος».

Οι δύο Βρετανοί, που συμμετείχαν το 2012 στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι της Μεγάλης Βρετανίας, απάντησαν πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας. Η απάντηση τους, όμως κρίθηκε λανθασμένη, γιατί η παραγωγή του παιχνιδιού είχε ως σωστή την απάντηση πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν… Μακεδόνας! Μάλιστα, δίπλα στην απάντηση υπήρχε η σημαία των Σκοπίων.

Οι παίκτες φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν μπορούν να σκεφτούν κάποια άλλη εναλλακτική και είναι σίγουροι ότι θα κερδίσουν τις 23.000 λίρες.

Όταν ο παρουσιαστής τους ανακοινώνει πως η σωστή απάντηση ήταν πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν «μακεδονικής εθνικότητας», και «γεννήθηκε στην Πέλλα το 356 π.Χ.», οι παίκτες φαίνονται σαφώς απογοητευμένοι και ξαφνιασμένοι!

Δείτε το προκλητικό και ανιστόρητο στιγμιότυπο:

Σχετικές ειδήσεις