ΚΟΣΜΟΣ

Από την Άρτα ο απότακτος αστυνομικός που συνελήφθη για τη δολοφονία μεγαλέμπορου ναρκωτικών

Από την Άρτα ο απότακτος αστυνομικός που συνελήφθη για τη δολοφονία μεγαλέμπορου ναρκωτικών

Απότακτος Έλληνας αστυνομικός με καταγωγή από την Άρτα, είναι ο 41χρονος που συνελήφθη στα Τίρανα για την δολοφονία ενός 40χρονου μεγαλέμπορου κυκλώματος ναρκωτικών.

Ο 41χρονος αστυνομικός, όπως ανακοίνωσε η αλβανική αστυνομία συνελήφθη την ώρα που έβγαινε από το διαμέρισμά του στα Τίρανα.

Ο 41χρονος κατηγορείται ότι εκτέλεσε με 4 σφαίρες τον σαραντάχρονο Ντέβις Κάσμι, μέλος μιας από τις θεωρούμενες ως τις πιο σκληρές αλβανικές συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών διεθνώς.

Ο 41χρονος Αρτινός υπηρέτησε στην ΕΛ.ΑΣ απο το 1992 μέχρι το 2012 και απομακρύνθηκε από το Σώμα λόγω εμπλοκής του σε διακίνηση ναρκωτικών .

Κατά τη σύλληψή του βρέθηκε πάνω του χρηματικό ποσό που φέρεται να είχε λάβει ως ανταμοιβή για την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Τιράνων, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ και 50.000 λεκ.

Όπως ανακοίνωσε η Αλβανική Αστυνομία ο 41χρονος Έλληνας από την Άρτα φέρεται να είχε αναλάβει τον ρόλο του εκτελεστή που είχε οργανώσει δομημένη εγκληματική ομάδα.

Ο Έλληνας φερόμενος ως εκτελεστής είχε και δυο Αλβανούς συνεργούς, στα σπίτια των οποίων στα Τίρανα βρέθηκε από την αστυνομία οπλισμός.

Κατά την αστυνομία η όλη υπόθεση αφορά σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μελών κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών.

Τέλος σημειώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ, Epirus-tv-news

Σχετικές ειδήσεις